'Bosanci, pa vi igrate protiv Ronalda i Nanija!'

Kada su prije dvije godine, izabranici tadašnjeg izbornika BiH Ćire Blaževića, izborili nastup u dodatnim kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi, ždrijeb im je dodijelio jaki Portugal.

13.10.2011.
19:07
VOYO logo

Sadašnji izbornik Zmajeva, 56-godišnji Safet Sušić, tvrdi da se njegova momčad neće uplašiti Portugalaca. "Istina je da smo htjeli izbjeći Portugal pod svaku cijenu, nismo imali sreće sa ždrijebom. Još i uzvrat igramo u gostima, što je njihova prednost. Međutim, moji igrači su motivirani, ne vjerujem da se itko od njih uplašio jer smo već dokazali da se možemo nositi sa svima i da naši rezultati nisu slučajni. Nismo izgubili već šest utakmica, dominirali smo protiv Francuske 60 minuta i takvim mislima moramo ući u oglede s Portugalom. Moramo biti optimisti", veli Sušić.

"Mene brine što smo na utakmici s Francuskom ostali bez trojice standardnih obrambenih igrača. Tu moram pronaći rješenje", dodao je. Pohvalio je snagu portugalske momčadi, ali i podvukao kako vjeruje u iznenađenje. "Portugal je odlična momčad. Ronaldo je vjerojatno poslije Messija najbolji igrač svijeta. Ali, mi imamo bolju momčad od one koja im se suprotstavila prije dvije godine. Oni jesu u prednosti, ali ako počnemo kukati i plakati, onda nećemo imati nikakvih izgleda. Probat ćemo sastaviti dobru momčad, pogotovo za prvu utakmicu. U nogometu se nikada ne zna, iznenađenja su moguća i nisam pretjerani pesimist", zaključio je Sušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od ponajboljih igrača Portugala, 27-godišnji napadač Hugo Almeida nije se mnogo žalio na ždrijeb baraža u Krakowu.

"Za mene je ždrijeb normalan, ništa posebno. Znamo da su svi protivnici koje smo mogli dobiti teški. BiH ima odlične igrače, ali mislim da se i oni trebaju bojati nas kao i mi njih. Morat će igrati protiv igrača kao što su Ronaldo ili Nani", poručio je napadač Bešiktaša nakon što je saznao ime protivnika. "Mislim da je bolje što ćemo prvu utakmicu igrati u Bosni. U slučaju da budemo imali negativan rezultat pred svojim navijačima ga možemo dostići", zaključio je Hugo Almeida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110130865006 arti-201110130818006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo