BOSANCI NISU ZABORAVILI DEGUTANTAN INCIDENT IZ PIREJA: / Žestoki zvižduci za grčku himnu u Zenici

Image
Foto: Screenshot

Reprezentacija Bosne i Hercegovine dočekala je Grčku na stadionu Bilino Polje u Zenici, a uvod u utakmicu nije bio nimalo ugodan.

9.6.2017.
22:29
Screenshot
VOYO logo

Domaći navijači ispratili su grčku himnu žestokim zvižducima i tako pokazali da nisu zaboravili sramotu koja se prije nekoliko mjeseci dogodila u Pireju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje su grčki huligani?"

Prva utakmica ovih suparnika u aktualnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo okončana je rezultatom 1-1, ali je ostala u sjeni degutantne poruke grčkih navijača koji su, vjerojatno u suradnji sa srpskim huliganima, istaknuli transparent na kojem je pisalo "Nož, žica, Srebrenica". Ismijavanje genocida u Srebrenici osudio je cijeli svijet, a naknadno se porukom isprike oglasio i Grčki nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, najvatreniji bosanskohercegovački navijači, BH Fanaticosi, nisu u Zenici navijali do 12. minute da bi se potom probudili, krenuli s pjesmom i skandiranjem te podigli transparent na kojem je na engleskom jeziku pisalo "Gdje su grčki huligani?". Aludirali su domaći ultrasi na taj način na činjenicu da se zloglasni grčki huligani nisu pojavili u Zenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo