BORO PRIMORAC NIJE SKRIVAO SREĆU NAKON NOVE POBJEDE HAJDUKA: / 'Uživamo večeras. Momci pjevaju, to mi je drago'

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Heroj Bijelih u utakmici protiv Lokomotive bio je dvostruki strijelac Mijo Caktaš

24.11.2020.
20:00
PIXSELL, Sanjin Strukic
VOYO logo

U zaostalom susretu 9. kola Prve HNL Hajduk je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu sa 2-1 postigavši pobjednički pogodak u 90. minuti.

Image
CAKTAŠ S DVA GOLA SRUŠIO LOKOMOTIVU: /

Primorac nastavio niz, Bijeli do tri boda stigli u 90. minuti

Image
CAKTAŠ S DVA GOLA SRUŠIO LOKOMOTIVU: /

Primorac nastavio niz, Bijeli do tri boda stigli u 90. minuti

Bio je to treći susret Hajduka otkako je momčad preuzeo Boro Primorac, te druga pobjeda uz jedan remi. Primorac je debitirao neodlučenim susretom protiv Osijeka, a potom je u slavio u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Hajduk je nakon te utakmice otputovao u Zagreb gdje je trenirao za današnji dvoboj u kojem je osvojio važna tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerio se da znaju igrati

"Jako smo zadovoljni. Vjerovao sam u ovu momčad i sretan sam. Samo mogu čestitati momcima, jer su dali sve od sebe u ove tri utakmice. Uvjerio sam se da dobro znaju igrati. Tu ima prostora za napredak, ali imamo grupu igrača koja je jako dobra i mislim da možemo napredovati. Danas smo malo slabije krenuli u drugo poluvrijeme, vratili smo se na 1:1, pogodili smo stativu i imali neke prilike. Ova momčad ima mladost, svježinu, karakter i može još bolje. Lokomotiva se bori za život i ima nekoliko dobrih igrača. Nije lagano u Hrvatskoj. Tu ima dobrih trenera i dobrih igrača, a sve su momčadi taktički dobre", rekao je Primorac nakon pobjede nad Lokomotivom.

Junak susreta bio je dvostruki strijelac Mijo Caktaš koji je zabio za pobjedu u 90. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta što ga nije bilo protiv Osijeka", prokomentirao je Primorac i pohvalio igru cijele ekipe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam s obranom. Dva stopera su igrala dobro, a i golman je isto bio dobar. Vezni red je dao sve od sebe i bili smo svježi u igri prema naprijed. Uživamo večeras, momci pjevaju, to mi je drago."

Derbi za 12 dana

Hajduk će u sljedećoj utakmici, za 12 dana, igrati "Jadranski derbi" protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su nam igrači zdravi i na raspolaganju. Možemo se sada dobro odmoriti i raditi. Jako je važno da dobro odradimo kraj prvog dijela sezone. Možemo se približiti vrhu tablice", rekao je Primorac.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo