ZNA SE VEĆ I GDJE BI MOGAO / Zvijezda Vatrenih ipak radi veliki transfer ovoga ljeta? Procurila informacija: 'Hrvat može tražiti novi klub'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nijemci ipak misle da se momčadi nije priključio zbog toga što radi na transferu

4.7.2022.
17:20
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Borna Sosa, jedan je od najtraženijih igrača u Europi ovoga ljeta. Lijevi bek Stuttgarta na meti je brojnih velikana, poput Chelseaja, Manchester Uniteda, Barcelone, Tottenhama, Arsenala, a njemački Kicker sada je objavio važnu informaciju vezanu za njegov potencijalni transfer.

Naime, Kicker tvrdi da se Sosa neće priključiti momčadi Stuttgarta na pripremama. Sosa je prvo dobio poštedu i duži odmor zbog nastupa za reprezentaciju, a Nijemci ipak misle da se momčadi nije priključio zbog toga što radi na transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Odšteta je pristojna

"Postavlja se pitanje je li Hrvat možda dobio pravo tražiti novi klub", pitaju se Nijemci. Naglašavaju i kako Sosa ima malih problema s ozljedom aduktora, ali podsjećaju da je Sosa zimus trebao napraviti transfer. ali je ostao i pomogao spasiti klub od ispadanja, a zauzvrat mu je, navodno, obećano da klub neće raditi probleme oko njegova transfera.

Dakako, Stuttgart je izvjesio i odštetu za Sosu, a ona iznosi 25 milijuna eura. Dakle, ako netko ponudi traženu svotu, Sosa može otići, a Kicker naglašava da se za sada ne zna kada će se i hoće li se Sosa uopće priključiti momčadi Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo