Stigle loše vijesti o hrvatskom nogometašu

Hrvatski nogometaš Boris Vukčević (22) i dalje se bori za život u Sveučilišnoj bolnici u Heidelbergu. Stanje mu je kritično, ali stabilno, objavio je njegov klub Hoffenheim.

1.10.2012.
13:12
VOYO logo

Prema informaciji Bilda, Vukčević će do srijede biti zadržan u induciranoj komi, a tijekom subote je, piše njemački dnevnik, bio podvrgnut drugom operativnom zahvatu kako bi se stabilizirao intrakranijski tlak. Obitelj rođenog Osječanina je u međuvremenu objavila kratko priopćenje.

"Ovim putem zahvaljujemo liječnicima koji se od petka bore za život našeg sina. Podrška koju dobivamo sa svih strana pomaže nam u vjeri da će se naš Boris oporaviti", stoji u priopćenju obitelji prema čijoj su želji nogometaši Hoffenheima u subotu odigrali utakmicu 6. kola Bundeslige protiv Augsburga (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi je veznjak, podsjetimo, nastradao u petak u prometnoj nesreći. Svojim se automobilom iz zasad neutvrđenih razloga zabio u kamion. S obzirom da je dijabetičar, jedna je od teorija da mu je pozlilo zbog pada šećera u krvi.

Prognoza ozdravljenja hrvatskog nogometaša u redovima Hoffenheima Borisa Vukčevića u ovom je trenutku nemoguća, stoji u posljednjem priopćenju Sveučilišne bolnice u Heidelbergu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prognoza u ovom trenutku nije moguća i bit će vjerojatno moguća tek u nadolazećim tjednima. Njegovi liječnici čine sve kako bi zaštitili njegov mozak od daljnjih oštećenja", navodi se u priopćenju uz dodatak kako je Vukčevićevo trenutno zdravstveno stanje "kritično ali stabilno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo