BOMBA S MAKSIMIRA, MAMIĆ ODLAZI IZ DINAMA: / Postaje izbornik i to za astronomsku plaću od četiri i pol milijuna eura?

Image
Foto: Profimedia

Dogovor je navodno već postignut i Mamić bi u sljedećim danima trebao raskinuti ugovor s Dinamom i potpisati sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima

7.12.2020.
10:55
Profimedia
VOYO logo

Danima se već spekulira o tome kako bi trener Dinama Zoran Mamić uskoro mogao napustiti klub, ali čini se da bi to "uskoro" moglo biti već ovih dana. Naime, mediji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pišu kako je Mamić na korak od preuzimanja tamošnje reprezentacije.

Dogovor je navodno već postignut i Mamić bi u sljedećim danima trebao raskinuti ugovor s Dinamom, a UAE bi trebao preuzeti kroz desetak dana. Bit će to veliki udarac za Dinamo, koji trenutno hvata prvo mjesto Prve HNL i kojeg na proljeće čeka teška bita u eliminacijskoj fazi Europa lige jer ostaju bez trenera koji je s njima radio dosita dobar posao i pod kojim su tek počeli igrati najbolji nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

22.10.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Europa liga, 1. kolo: GNK Dinamo Zagreb - Feyenoord Rotterdam. Zoran Mamic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

No, zovu milijuna teško je reći ne. Ipak, nije riječ o nekoj sitnoj ponudi već od megaponudi od četiri i pol milijuna eura i ugovoru na dvije godine. Mamić bi trebao naslijediti Kolumbijca Jorgea Luisa koji je dobio otkaz prije nekoliko mjeseci.

Inače, Mamić je veoma cijenjen na tamošnjem tržištu jer dvije je godine vodio Al-Ain s kojim je ujedno 2018. godine bio prvak i svjetski doprvak na FIFA-inu svjetskom klupskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo