BOMBA IZ MADRIDA: / Real Madrid započinje pravi nogometni rat u Španjolskoj

Image
Foto: AFP

Bomba iz Madrida! Marca, najčitaniji španjolski sportski dnevnik, preko naslovnice donosi ekskluzivu sa Santiago Bernabeua.

19.9.2017.
12:46
AFP
VOYO logo

Naime, Kepa Arrizabalaga, golman Athletica iz Bilbaa, prva je Realova meta za novog vratara kluba koji svih ovih godina ne krije da ne vjeruje Keyloru Navasu i uporno mu traži zamjenu.

Iako je prijelazni rok gotov, Real nije prestao s planovima za budućnost što se tiče dovođenja novih igrača. U Madridu se, pišu Španjolci, definitivno odustalo od velike želje zvane David de Gea, kojeg su još prije htjeli dovesti, bili i blizu realizacije transfera, ali je na kraju sve bilo propalo. Sad je čelnicima Reala u fokusu 23-godišnji perspektivni vratar Kepa Arrizabalaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arrizabalaga je prošle godine 23 puta nastupio za Athletic, gdje je minutažu dijelio s 14 godina starijim veteranom Gorkom Iraizozom. Nakon što je on otišao, Arrizabalaga je postao prvi golman, a u Europskoj ligi mijenja ga Iago Herrerin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid president, Florentino Perez looks on after a press conference following his re-election for the club's presidency at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on June 19, 2017. Florentino Perez will remain as president of Real Madrid until 2021 after no other candidates ran against him, the Spanish and European champions announced. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

SIMEONE RUŠI FALCAOV REKORD: U Atleticu su odlučili, za novog napadača iskrcat će bogatstvo

Ali to će pokrenuti i nogometni rat jer nijedan odlazak Baska iz ponosa regije u omraženi Madrid i Real nikako nije običan transfer. Baski se već godinama opiru politici službene Kastilje i žele neovisnost. Stoga, ukoliko bi Real ostvario ovaj transfer, to bi u španjolskoj izazvalo potrese tektonskih razmjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o internim pregovorima dva kluba. Ne želim ništa javno govoriti o tome. Nije da će se sve završiti sutra. Znam da je za medije to zanimljiva situacija, ali ništa više o tome ne smijem kazati", izjavio je Kepa.

Glasnogovornik Athletic Bilbaoa Josu Urrutia još je početkom ovog ljeta kazao kako Kepa želi ostati u Athletic Bilbaou, kao i što klub želi da on ostane u Baskiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo