TRANSFER GODINE: / Mandžukić danas potpisuje za Juventus!

Image
Foto: AFP

Čini se kako se saga oko transfera Marija Mandžukića približava kraju.

18.6.2015.
23:14
AFP
VOYO logo

Čelnici spomenutog talijanskog giganta još su ranije odlučili kako će potpisati Mandžukića ako se argentinski napadač Carlos Tevez odluči za Boca Juniors. U tom iščekivanju Tevezove odluke, Talijani su već bili obavili razgovor s Mandžukićem, koji bi trebao potpisati na tri godine s opcijom za četvrtu. Hrvatski napadač zarađivao bi po 3,5 milijuna eura po sezoni.

Tevez se odlučio na povratak kući, Marotta zaključio transfer

Mandžukić je, navodno, odmah pristao na odlazak u Juventus, Diego Simeone je drhtao i gledao prema Tevezu, iščekivajući veliku odluku. I onda se Tevez odlučio na povratak kući, gdje će i završiti svoju karijeru. Direktor Juventusa Beppe Marotta otputovao je u Madrid gdje je zaključio transfer, a sada se samo čeka službena objava da je Mandžo novi igrač Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o Mariju Mandžukiću kao novom igraču Juventusa objavili su gotovo svi talijanski mediji, Od La Stampe, Gazzette dello Sport, Sky Sportsa...

Mandžukić je u Atletico Madrid prošle sezone stigao iz Bayerna za 22 milijuna eura, a vrijedi istaknuti kako će Atletico za Mandžukića sada dobiti nešto manji iznos, špekulira se oko 18 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo