Senzacija iz Spanjolske: Sprema se najveci transfer u povijesti nogometa?!

6.5.2014.
10:00
VOYO logo

Senzacija iz Spanjolske! Prema tracevima koji dolaze sa Pirinejskog poluotoka, City je spremio ponudu za Barcelonu u visini od nevjerojatnih 164 milijuna funti, odnosno oko 200 milijuna eura. Nevjerojatne su to cifre od kojih vam se mora zavrtiti u glavi. A nevjerojatna je i zamisao bogatog arapskog seika Mansoura, vlasnika Cityja, koji Messija, navodno, zarko zeli vidjeti na Etihadu.

Cetverostruki osvajac zlatne lopte igra dobro za katalonskog giganta Barcelonu. Doduse, slabije nego prosle i pretprosle sezone, ali jos uvijek dobro. Ukupno je pod trenerskom palicom trenera na odlasku Gerarda Martina, u 43 odigrane utakmice, postigao 40 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WTxxkZ8H8-Y

Kako bilo, argentinska zvijezda je pretrpjela nekoliko ozljeda koje su ga malo unazadili u formi, cime su ove sezone izostali njegovi najbolji nastupi na travnjaku diljem Spanjolske i Europe. I to je jedan od glavnih razloga zasto Barcelona nije osvojila naslov prvaka Primere, kao i sto je ispala vec u cetvrtfinalu Lige prvaka od finaliste ovog najelitnijeg nogometnog klupskog natjecanja Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se Messi dosta mucio kako bi dosegao igracku razinu od prije 2 sezone kada je zabio nevjerojatna 73 gola. Zbog svega navedenog se suska kako bi Messi mogao promijeniti sredinu, kako je zasicen igrama u u dresu Barce,i kako zeli osigurati sebi bolju materijalnu buducnost, u perspektivnom europskom klubu koji bi se sa njim mogao boriti za najvece stvari u svijetu nogometa. Unatoc tome sto je, prema napisima Marce, Messi sve dogovorio sa Barcelonom oko potpisivanja novog, izdasnijeg ugovora, po kojem bi postao najplaceniji svjetski nogometas.

Ako bi Barca, kojim slucajem, dala Messiju zeleno svijetlo za odlazak na Etihad, u sto nekako sumnjamo, to bi brazilsku zvijezdu Neymara, koji je pocetkom ove sezone dosao iz Santosa za 50 milijuna funti, gurnulo u prvi plan te bi on postao najvazniji igrac Katalonaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo