BOLNA ISTINA KOJU JE NETKO KONAČNO TREBAO JAVNO REĆI: / 'On ne zaslužuje igrati protiv Dinama. Njemu tu nije mjesto'

Image

Nema po kome Englezi nisu udarili kada je u pitanju Tottenham

19.3.2021.
17:59
VOYO logo

Dinamo je u četvrtak senzacionalno s 3:0 izbacio Tottenham na svom Maksimiru i s ukupnih je 3:2 prošao u četvrtfinale Europa lige, gdje ih sada čeka španjolski Villarreal. Dinamo je razbio Tottenham trima golovima Mislava Oršića, a nakon utakmice uslijedile su salve kritika na račun engleske momčadi.

Tottenham je bio jedan od favorita za osvajanje ovog natjecanja, a engleski mediji i tamošnji sportski komentatori kao da su jedva dočekali da mogu sasuti paljbu po Joseu Mourinhu i njegovim trupama. Nema po kome Englezi nisu udarili kada je u pitanju Tottenham, ali jedan je igrač ipak ostao pošteđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Riječ je o Harryju Kaneu, prvom napadaču engleske reprezentacije i jednom od najskupljih igrača svijeta. Engleskog golgetera, koji inače vrijedi 120 milijuna eura, zapravo su počeli sažaljevati jer najbolje nogometne dane provodi baš u Tottenhamu, a jedan od onih koji se priključio oplakivanju bio je i Peter Crouch, ikona engleskog nogometa.

"Gledam nekoga poput Harryja Kanea kako izlazi s terena i razmišljam si da je on igrač za Ligu prvaka, ne bi ni trebao igrati u ovom natjecanju. On je igrač Lige prvaka, trebao bi biti tamo i razgovarati s Lewandowskim, Haalandom i Mbappeom. Trebao bi biti gore s tim igračima", rekao je Crouch za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je ispao od Dinama i to je zabrinjavajuće. Son i Kane su igrači koji zaslužuju igrati na višem nivou od Europa lige. Naravno da su vjerni Tottenhamu i svi se nadamo da će i dalje biti, ali tome ne pomažu ovakve utakmice", rekao je Crouch i mnogi su se s njim složili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo