Vaha napao napadača Modrih: Bolje mu je da šuti

10.8.2011.
19:59
VOYO logo

Ante Rukavina otvoreno je rekao kako se preporodio dolaskom Krune Jurčića na klupu Dinama, što je pokazao sa tri pogotka i asistencije u dosadašnjem dijelu sezone. Ipak, sjećanja na prošlu sezonu i neigranje kod Vahe još su svježa. Halilhodžić tvrdi da je prilika za njega bilo, ali ih on nije iskoristio.

"Zar on sad igra više nego kod mene? Ne, igra koliko i tada, tko mu je branio da zabija?", pita se bivših trener Modrih, te dodaje kako je komunikacija s Rukavinom bila itekako dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije istina, ako se netko ne smije žaliti na komunikaciju, onda je to Rukavina. Koliko sam s njim pričao, savjetovao ga, pa tko će mu više pomoći od centarfora. Jer, on je centarfor, golgeter, a ne nešto lijevo, desno, kako su mi govorili", kaže Vaha.

Ističe kako je zadovoljan što je krenulo Šibenčaninu, ali mu poručuje da se malo prerano počeo dizati u nebesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da zabija, ali malo previše priča, bilo bi mu bolje da više radi, a manje govori. I neka zabije 25 pogodaka, pa se onda počne dizati u nebesa, a ne da nakon svakog gola koji zabije nešto lamentira", dodao je Halilhodžić u razgovoru za Sportske novosti.

Njegov nasljednik Kruno Jurčić ima veliku priliku da izbacivanjem Malmöa dohvati toliko sanjanu Ligu prvaka. Vaha ne sumnja da će Modri to i iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da hoće, istinski vjerujem. Ždrijeb je dobar, momčad je dobra, Dinamo je bio nositelj, prilika je velika. Priznajem, stvarno mi je žao što ja nisam ostao i napravio s Dinamom taj iskorak u Ligu prvaka", rekao je bivši trener, te istaknuo kako ga se može očekivati na utakmicama Lige prvaka, ako ih Modri naravno izbore.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108080249006 arti-201108060196006 arti-201108050327006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo