BOGATI ARAPI NE VJERUJU ŠTO JE ZVIJEZDA REKLA: / Sergio Agüero rastužio milijune navijača diljem svijeta

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih igrača Manchester Cityja, fantastični argentinski napadač Sergio Agüero, otkrio je što planira napraviti nakon što mu istekne aktualni ugovor sa građanima.

10.3.2016.
11:51
AFP
VOYO logo

Agüero je i ove sezone jedan od najboljih igrača Premier lige, a ukupno je do sad u 30 odigranih utakmica za bogati Manchester City u svim natjecanjima postigao 21 pogodak. Kako mu je 27 godina, čelnici građana htjeli bi s njim produžiti ugovor i nakon isteka aktualnog. Međutim, Agüero ih je razočarao. I njih, i sve navijače Cityja diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi mu dao savjet

"Ugovor s Manchester Cityjem traje do ljeta 2018. godine, a onda ću se vratiti u Independiente i tamo završiti karijeru. To znaju i moja obitelj i klub. Leo Messi mi je jednom prilikom rekao da moram otići igrati u Newells ako želim da on zaigra za Independiente," rekao je Sergio Agüero za argentinsku radijsku postaju Independiente en la Uno.

Agüero je igrač Manchester Cityja od 2011. godine, a osim Independientea igrao je još za Atletico Madrid. U dresu argentinske reprezentacije skupio je od 2006. godine 69 nastupa i pritom je zabio 32 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je trenutno najbolji strijelac Manchester Cityja i četvrti najbolji strijelac Premierlige sa 16 golova, te na kontu ima tri manje od najboljeg strijelca lige Jamiea Vardyja (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo