'BOBAN SE VRAĆA U ITALIJU? MA PRIVEZAT ĆU GA ZA EIFFELOV TORANJ': / Predsjednik FIFA-e ne pušta legendu hrvatskog nogometa

Image
Foto: AFP

Neizvjesna budućnost hrvatske nogometne ikone

7.6.2019.
11:04
AFP
VOYO logo

Ovaj jedan pojavila se priča kao bi se legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban mogao vratiti u klub u kojem je proveo najveći dio svoje igračke karijere, talijanski Milan, u ulozi sportskog direktora. Informaciju donosi talijanski list Corriere della Sera, koji piše da će bivši hrvatski nogometaš tada ponovno blisko surađivati s talijanskom legendom Paolom Maldinijem, koji bi uskoro trebao biti potvrđen kao tehnički direktor Rossonera.

Image
Foto: Fabio FERRARI / La Presse / AFP

Zvonimir Boban

Boban trenutno obnaša ulogu savjetnika predsjednika Međunarodne nogometne federacije (FIFA-e) Giannija Infantina, koji se oglasio o cijeloj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Sky Sports Italia, Infantino ne želi ni čuti za tu mogućnost. "Boban se vraća u Italiju? Ma privezat ću ga za Eiffelov toranj da ne ode iz FIFA-e", prenosi Sky Infantinovu izjavu o Bobanu.

Turbulentno je u FIFA-i

Ovaj tjedan je poprilično stresan za Infantina. Uz priče o Bobanovom odlasku u Italiju, jučer je FIFA-u pogodila vijest da je dopredsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) i predsjednik Afričke nogometne federacije (CAF) Ahmad Ahmad je priveden u Parizu zbog optužbe za korupciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Press Association

Ahmad Ahmad

Samo dan nakon što je Infantino u Parizu izabran za novog-starog predsjednika FIFA-e, jedan od njegovih najbližih suradnika je morao u policiju na ispitivanje zbog optužbi za korupciju, zlouporabu službenog položaja, ali i za seksualno uznemiravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo