BOBAN OBAVIJESTIO MALDINIJA O SVOJIM PLANOVIMA: / Upravo zbog ovoga navijači jedva čekaju povratak Zorroa

Image

Vveć radi na tome da se oslobodi obaveza u krovnoj nogometnoj organizaciji

10.6.2019.
13:39
VOYO logo

Zvonimir Boban odlučio je vratiti se u svoj Milan i preuzeti funkciju sportskog direktora. Sada se još samo čeka da mu Fifa, gdje je na dužnosti savjetnika predsjednika Giannija Infantina, da zeleno svjetlo. Piše to Calciomercato pozivajući se ne neimenovane izvore.

Navode kako hrvatske legenda silno želi vratiti u klub za koji nastupao od 1991. do 2001. Infantino se, međutim, protivi tome jer želi i dalje Bobana u Fifi, no, u Milanu se nadaju drugačijem scenariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calciomercato ističe da će se Boban tako pridružiti bivšem suigraču PaoluMaldiniju u klubu te da mu je već iznio svoju viziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost i iskustvo

"Rekao mu je da želi investirati u mlade talente, ali i momčad pojačati s nekoliko etabliranih igrača koji klub mogu odvesti naprijed. Također, Boban je spreman prodati samo jednu veliku zvijezdu ovog ljeta te planira zadržati igrače poput Romagnolija i Piateka i oko njih izgraditi momčad", navode Talijani i zaključuju:

Image

"Boban želi izgraditi Milan na filozofiji i identitetu i osigurati da klub upravlja svojim sredstvima u skladu s financijskim fair playom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo