BOBAN JE PRONAŠAO NOVOG TRENERA: / Na klupu slavnog talijanskog kluba dolazi čovjek koji je njihovog rivala uveo u Ligu prvaka?

Image
Foto: Fabio FERRARI / La Presse / AFP

Marcpo Giampaolo katastrofalno je počeo sezonu s Milanom i teško će se spasiti na klupi

7.10.2019.
14:12
Fabio FERRARI / La Presse / AFP
VOYO logo

Javna je tajna da slavni talijanski prvoligaš Milan traži novog trenera. Nakon što je njihov strateg Marco Giampaolo katastrofalno ušao u sezonu, nagađa se da bi mogao dobiti otkaz svaki tren i nagađa se tko bi ga mogao zamijeniti.

Na njegovoj smjeni navodno inzistira legendarni hrvatski nogometaš i sadašnji direktor u Milanu Zvonimir Boban, a čini se da će mu se ta želja vrlo brzo ispuniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport, to bi trebao biti Luciano Spalletti, talijanski trener koji je posljednji angažman imao u najvećem Milanovom rivalu Interu s kojim je prošlu sezonu zabvršio na četvrtom mjestu koje vodi Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro službeno

Talijanski mediji navode da su pregovori Milana i Spalettija u završnoj fazi i da bi uskoro trebala stići službena potvrda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije no što se dogodi, naglašavaju Gazzetta i Corriere, Milan treba raskinzuti ugovor s Giampaolom i vrlo brzo će potvrditi Spalettija.

Milan je trenutno na 13. mjestu ljestvice i nakon sedam odigranih kola ima samo devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.js

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo