'BOBAN JE NAJBOLJI HRVAT, ALI BILO JE PUNO LOŠIH': / Talijani analizirali Hrvate koji su igrali za Milan, jednog su čak i zaboravili

Image

Najjači talijanski sportski list navodi Darija Smoju i Dražena Brnčića kao igrače koji nikad nisu doprinijeli igri Milana, Dariju Šimiću i Mariju Pašaliću ne daju prevelike zasluge,

19.1.2021.
12:24
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić potpisao je u utorak ugovor s talijanskim prvoligašem Milanom do kraja ove sezone, objavljeno je na službenim stranicama Rossonera.

"AC Milan je oduševljen što može objaviti da je Mario Mandžukić potpisao ugovor. Klub i napadač su potpisali ugovor do kraja ove sezone s opcijom produljenja na još jednu sezonu", stoji u priopćenju Milana u kojem se dodaje da će hrvatski nogometaš nositi dres s brojem devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukićev transfer u Milan velika je stvar, a svjedoči to i naslovnica Gazzette dello Sport koja je Mandži posvetila velik broj članaka, od kojih se jedan posebno istaknuo.

Image
NAVIJAČI JUVENTUSA POSLALI PORUKU MANDŽUKIĆU, ON IM ODMAH ODGOVORIO: /

Nevjerojatno je što su napisali Hrvatu

Image
NAVIJAČI JUVENTUSA POSLALI PORUKU MANDŽUKIĆU, ON IM ODMAH ODGOVORIO: /

Nevjerojatno je što su napisali Hrvatu

Halilovića zaboravili

Nije to zapravo članak o Mandžukiću, koliko o svim Hrvatima koji su igrali za Milan. Gazzetta, naravno, ističe Bobana kao najboljeg Hrvata koji je ikad igrao za Milan, no navodi kako je bilo puno "promašaja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najjači talijanski sportski list navodi Darija Smoju i Dražena Brnčića kao igrače koji nikad nisu doprinijeli igri Milana, Dariju Šimiću i Mariju Pašaliću ne daju prevelike zasluge, kao ni Ivanu Striniću koji nije pravo ni zaigrao za Milan. Alena Halilovića su zaboravili, nisu ga ni spomenuli, dok u današnje članove Milana - Mandžukića i Rebića - polažu velike nade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah se priključuje momčadi

Prema informacijama iz talijanskih medija navodno će za ovih pola godine zaraditi oko 1,8 milijuna eura. Također navodno je dogovoreno i da će se suradnja produžiti za dodatnu godinu što ovisi o broju utakmica u kojima nastupi i ako Milan izbori jednu od pozicija koja vodi u Ligu prvaka. Ta dodatna godina koštala bi Rossonere 3,6 milijuna eura.

Nakon potpisivanja ugovora Mandžukić se uputio za Milanello gdje će u 11.30 odraditi prvi trening s novim suigračima. A prema pisanju Gazzette dello Sport, Mandžukić bi mogao biti na raspolaganju već za subotnju utakmicu protiv Atalante, ali se ipak očekuje da će priliku dobiti tek protiv Intera 26. siječnja kada je na rasporedu Coppa Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo