Bliži se trenutak istine za slavnog Ronalda: Vaga još pokazuje puno previše!

Prije nekoliko tjedana legendarni brazilski nogometaš Ronaldo objavio je svoje planove za igračkom reaktivacijom i namjeru da zaigra za Fort Lauderdale Strikerse, klub iz američke druge lige (NASL)

16.2.2015.
17:19
VOYO logo

Otad traje njegov program fizičkih priprema za povratak u formu. Fort Lauderdale Strikersi sezonu otvaraju 4. travnja utakmicom protiv New York Cosmosa, ali prema napisima brazilskih medija Ronaldo dotad neće biti spreman.

UOL Esporte navodi da Ronaldo mora izgubiti barem još deset kilograma prije li se vrati igranju nogometa. Ronaldov kondicijski trener Marco Atalla ima pred sobom težak zadatak osposobljavanja 38-godišnjaka koji se posljednjih godina itekako zaokružio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo je jako motiviran. Želi igrati i obožava izazove. Uzbuđen je zbog igranja u Americi i činjenice da je to zemlja koja se nogometno razvija. Sve smo isplanirali, ali ne smije pretjerati sa svime jer će se ozlijediti. Dobro ga poznajem i zato znam da su mu potrebne različite vježbe s kompetitivnim elementima jer inače gubi strpljenje", rekao je Atalla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos velikom optimizmu njegovog kondicijskog trenera, nagađa se da bivši igrač Barcelone, Intera, Reala i Milana neće doseći željenu fizičku spremu sve do listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo