'BLAMAŽA PSV-A U PAKLENO VRUĆOJ HRVATSKOJ': / Nizozemski mediji više ne pišu toliko bahato i arogantno o Osijeku

Image
Foto: PIXSELL

'Blamaža u Osijeku'! Na taj način nizozemski mediji izvještavaju o porazu PSV-a na Gradskom vrtu protiv istoimenog domaćina 1-0.

4.8.2017.
9:00
PIXSELL
VOYO logo

Bijelo-plavi sinoć su i drugi puta u samo tjedan dana s 1-0 srušili nizozemskog velikana PSV i po prvi puta u svojoj povijesti izborili play-off Europske lige. Bahati i arogantni nizozemski mediji su uoči susreta propisno popljuvali Osijek i dosta podcijenjivački pisali o domaćinu utakmice i stadionu Gradski vrt.

KOHORTA BRUTALNO SPUSTILA BAHATIM I AROGANTNIM NIZOZEMCIMA: Zapitat će se neke stvari

“Stadion je betonsko zdanje puno golubljeg izmeta i praznih boca od alkohola. Jasno je, PSV je stigao u podrum europskog nogometa”, bilo je pisanje Nizozemaca koji su sinoć jako dobro upoznali Osijek i saznali tko i što su Osječani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'PSV ĆE IGRATI U PODRUMU EUROPSKOG NOGOMETA': /

Nizozemci tvrde da su napadnuti, njihovi mediji brutalno izvrijeđali Osječane

Image
'PSV ĆE IGRATI U PODRUMU EUROPSKOG NOGOMETA': /

Nizozemci tvrde da su napadnuti, njihovi mediji brutalno izvrijeđali Osječane

Upravo je nizozemski portal Ad.nl spomenuto istaknuo u najavi ovog susreta. A sad nakon pobjede, spomenuti medij ipak s više respekta piše o Osijeku.

[VIDEO] POVIJESNI USPJEH OSJEČANA, MOĆNI PSV PAO I U UZVRATU NA GRADSKOM VRTU: Bočkaj zabio golčinu za ulazak u play-off Europske lige

"PSV nije znao kako da zakapari svoje mjesto u play-offu Europske lige. Europska sezona za momčad iz Eindhovena završila je u Hrvatskoj protiv prosječnog Osijeka, koji je izborio plasman u završnu fazu kvalifikacija ovog natjecanja. Igrači opakog Osijeka otpuhali su nogometaše PSV-a".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Footbal Oranje u svojem pisanju o utakmici ističe:

"Osramoćeni PSV ispao iz Europe. PSV je doživio nokaut od Osijeka i u dvije utakmice ukupno izgubio 2-0. Da, tek je kolovoz a PSV je već ispao iz Europe. Po prvi puta nakon 43 godine. Očajna predstava nogometaša Cocua sad je usmjerila fokus PSV-u na domaće prvenstvo. No, ako PSV i dalje bude ovako igrao, niti u domaćem prvenstvu neće ostvariti - ništa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Telegraaf, pak, navodi:

"Osijek se, nakon senzacionalne pobjede u Eindhovenu, pokazao kao jaka momčad. PSV je morao zabiti dva gola, ali nije uspio. U PSV-u je sad na snazi 'kod crveno'. Sezona praktički nije niti počela, a PSV je već ispao iz europskih natjecanja. Ne samo da PSV nije pokazao ništa u paklenoj vrućoj Europi, nego je izgubio milijune ura. Eliminacija protiv hrvatskog sastava izazvala je potrese razornih proporcija u Nizozemskoj", stoji u tekstu spomenutog nizozemskog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo