BJELIČINA MOMČAD VEĆ SE ZOVE - 'HRVATISTAN': / Turci tvrde da mu je u planu dovesti šest Hrvata, ali i dva dinamovca

Image
Foto: Profimedia

Tu je povremeni reprezentativni lijevi bočni Darijo Melnjak iz turskog Rizespora, a nije nemoguće ni da stigne hajdukovac Josip Juranović

7.5.2020.
11:16
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati pisanju turskih medija, bivši trener Dinama Nenad Bjelica na korak je do potpisa za Fenerbahče. U Turskoj se ponašaju kao da je ovaj dogovor već završen i Feneri u Bjelici preostaju tek formalnosti.

Hrvatski trener je, prema najnovijim informacijama, tražio da u Feneru ima garantirani ugovor na tri godine jer bi tako mogao izgraditi momčad po svom guštu. Tu momčad turski mediji već nazivaju "Hrvatistan" pa možete nagašati o kakvim se pojačanjima radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'BJELICA ŠOKIRAO FENBERBEHČE': /

Zahtjev hrvatskog stručnjaka zaprepastio čelnike turskog kluba?

Image
'BJELICA ŠOKIRAO FENBERBEHČE': /

Zahtjev hrvatskog stručnjaka zaprepastio čelnike turskog kluba?

Šest Hrvata, jedan 'susjed'

Otkad je procurila vijest da su Fenerbahče i Bjelica stupili u kontakt, već mu se počela slagati momčad. U kombinacije su prvi uletjeli već pomalo zaboravljeni Nikola Kalinić te mladi i perspektivni Dario Marešić.

Kasnije je odjeknula informacija da će Bjelica u Fener povući i nezadovoljnog Marija Mandžukića koji traži izlaz iz katarskog kluba Al-Duhaila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Croatian forward Mario Mandzukic speaks to the press during his introduction as a new player for Qatar's Al Duhail football team on January 2, 2020, in the Qatari capital Doha. Mandzukic had previously played for Germany's Bayern Munich, Spain's Atletico Madrid and Italy's Juventus before signing for the Qatar club., Image: 490665413, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

No sad se taj njegov "Hrvatistan" proširio. Kako danas piše turski Fotomac, Bjelica bi mogao dovesti i neke vrijedne eksponate iz Dinamovog izloga. Emir DIlaver i Mislav Oršić igrači su koje je Bjelica "izmisio", dao im šansu, a prognozira se i ponovo ujedinjenje u srcu Istanbula.

Također, Turci spominju još dvojicu hrvatskih nogometaša. Tu je povremeni reprezentativni lijevi bočni Darijo Melnjak iz turskog Rizespora, a nije nemoguće ni da stigne hajdukovac Josip Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo