BJELICA PRED PRIPREME NIJE MOGAO IZBJEĆI PITANJA O OLMOVOM TRANSFERU: / 'Nema još ponuda koje bi zadovoljile klub'

Image
Foto: Profimedia

Dinamo smanjuje broj igrača, a neki su već otišli

7.1.2020.
11:05
Profimedia
VOYO logo

Nakon trotjednog odmora od Prve HNL, vijrme je za pripreme za Proljeće. Iako su u Dinamu očekivali da će to biti europsko proljeće, ipak će ga Modri provesti ganjajući novi naslov prvaka i Rabuzinovo sunce.

Trener Dinama Nenad Bjelica okupio je svoju momčad s kojom će trenirati u Zagrebu i u Rovinju, a najavio je duplu krunu. Naravno, pitanja o potencijalnom odlasku Danija Olma nije mogao izbjeći-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olmo ima ugovor još godinu i pol dana i nema ponuda koje bi zadovoljile klub, čak ni Danija. U petak se priključuje i računamo na njega. Ako je najbolje da ostane i produži ugovor, gradit ćemo na njemu igru na proljeće, ako ne ostane, neki će drugi dobiti prednost, klub odlučuje, ja se pripremam da će ostati, ali imamo dovoljno rezervi u Ivanušecu, Majeru, Gojaku, koji ga mogu zamijeniti", rekao je trener Modrih u utorak ujutro za hrvatske medije.

Image
NEŠTO NE ŠTIMA S BARCELONINOM PONUDOM ZA OLMA: /

Pogledajte kakav su mizeran iznos ponudili za Dinamovu najsjajniju zvijezdu

Image
NEŠTO NE ŠTIMA S BARCELONINOM PONUDOM ZA OLMA: /

Pogledajte kakav su mizeran iznos ponudili za Dinamovu najsjajniju zvijezdu

Dvojica na posudbi

Govorio je Bjelica i o ostalim potencijalnim transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča se za puno igrača, već sam rekao da sam siguran da neće otići više od jednog ili dva stožerna igrača koji su iznijeli teret jeseni. Tu mislim na Oršića, Petkovića, Olma, Ademija, Gojaka... Imamo rezervi i bez pojačanja možemo ih zamijeniti", rekao je Bjelica uoči polaska na pripreme.

"Sve ovisi o odlascima, bilo bi nekorektno da se kao trener Dinama žalim i govorim da ima neka pozicija na kojoj nam fali igrača. A imamo i 10-11 mladih igrača koji kreću s pripremama prve momčadi i želimo dati na značaju da pokažu može li se na ljeto računati na njih", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo smanjuje broj igrača, a neki su već otišli.

"Pinto ide na posudbu u Portugal, Lešković u Lokomotivu, možda još odlazaka tih 'profesionalaca' koji su manje igrali, a ne mislim na mlade", rekao je Bjelica koji se dotaknuo i VAR-a za koji je već izrazio velike kritike u više navrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U četvrtak imamo edukaciju, dolazi nam čovjek objasniti u kojim se situacijama primjenjuje. To je pozitivno, jer u Poljskoj nitko nije ništa znao kad je VAR uveden. Pa ćemo vidjeti kako će ispasti", zaključio je Bjelica.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo