BJELICA ODBIJA PRIHVATITI MOGUĆNOST REMIJA: / 'Nema nikakvih kalkulacija, samo pobjeda nam je u glavama'

Image
Foto: AFP

Večeras će se u Maksimiru odigrati jedna od najvažnijih utakmica u Dinamovoj povijesti

8.11.2018.
8:47
AFP
VOYO logo

Dinamo večeras na prepunom Maksimiru dočekuje Spartak iz Trnave u utakmici koja bi se trebala pokazati najbitnijom u zadnjih 48 godina. Naime, Modrima bi dobar rezultat protiv Spartaka osigurao toliko željeno europsko proljeće i prekid crnog niza.

"Pritisak? Očekujem da će povijesne utakmice biti na proljeće. Mislim da sam time sve rekao. Pritisak je uvijek tu, prije svake utakmice, protiv Zeline, Osijeka i Trnave. Ali stvaramo ga sami jer želimo biti najbolji", rekao je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opušteni smo, znamo što treba, nema tu nekih posebnih taktičko-tehničkih stvari za Spartak. Ne želim opterećivati igrače s tim stvarima. Nemamo ni vremena za to. Svi znamo što treba, imamo tri pobjede u tri utakmice. Najvažnije je da ovu atmosferu održimo, da održavamo ovu klimu, da smo opušteni prije utakmice, a agresivni kad počne.", poručio je strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad bez greške, tako žele i dalje

Dinamo je prvi u svojoj skupini s maksimalnim učinkom u prva tri kola. Još ima tri utakmice, protiv Spartaka doma, Fenerbahčea u gostima i Anderlechta na Maksimiru u zadnjem kolu. Dinamu je i bod dovoljan za europsko proljeće.

"Uopće ne razmišljam o tome. Znate, imam taj problem, volim pobjeđivati. To znaju i moji dečki. Imam pobjednički mentalitet koji sam prenio na igrače, oni su super prihvatili sve moje ideje, sjajna su momčad, druže se na terenu i izvan njega i to je naša snaga. Nema nikakvih kalkulacija, samo pobjeda nam je u glavama", rekao je strateg Modrih pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Respektiramo i poštujemo Spartak i sigurno je da ćemo se morati namučiti da ga pobijedimo, kao i u prvoj utakmici u Slovačkoj. Imamo sjajnu momčad, vrhunske igrače i presretan sam što ih treniram. S njima bih išao na kraj svijeta. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, riskirat ćemo sve za pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo