BJELICA NA UDARU NAVIJAČA: / Tamo gdje je napravio svoje prve nogometne korake i dao čitavog sebe, sad ga vrijeđaju

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nenad Bjelica izašao pred novinare nakon utakmice protiv 'svog' Osijeka

4.11.2018.
20:49
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Nenad Bjelica, rođeni Osječanin, čovjek koji je kao klinac igrao upravo u Gradskom vrtu sa Zoranom Zekićem, trenerom Osijeka, u nedjelju je na "svom" stadionu ipak dobio porciju uvreda i zvižduka od Kohorte.

Očekivano, rekli bi smo, ako se uzme u obzir da su navijači. Imenovanje Nenada Bjelice za novog trenera Dinama potpuno je promijenilo njegov status kod navijača Osijeka. Bjelko se nakon više od 17 godina vratio na stadion na kojem je napravio svoje prve korake, na stadion na kojem je u dva razdoblja igrao za klub iz rodnoga grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OSIJEK – DINAMO 0-2: Gavranović i Olmo šokirali Zekića i čitav Gradski vrt obavijen maglom

Preko noći izgubio status kod navijača

Dojučerašnji miljenik Kohorte preko noći je izgubio svoj status u njihovim očima i ljubav je pukla. Naime, netom nakon potpisa za Dinamo graft s Bjeličiniom likom u blizini Osijekova stadiona je prekrižen. To je bio jasan znak što ga čeka prilikom prvog derbija u Osijeku.

Image

Osijek: Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo 04.11.2018., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Nenad Bjelica. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Glas Slavonije piše kako ga je prilikom predstavljanja Istok"počastio" zvižducima, dok je Zapad nekako ostao nezainteresiran. Ni magla, koja se od sredine poluvremena počela spuštati i smetati u vidljivosti, nije kvarila atmosferu na stadionu. Ona je, ističe Glas Slavonija, početkom drugog poluvremena "uzavrela", nakon nekoliko starteva i reakcija igrača s obje strane, a potom je i ipak nešto žešću "porciju" uvreda dobio Bjelica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve sam rekao o porukama Kohorte, to je njihovo pravo'

"Sve sam rekao o porukama Kohorte, to je njihovo pravo, cijenim svakog navijača na stadionu, imam puno prijatelja u Kohorti koji se ne slažu s tim povicima, nekima sam danas donosio Dinamove dresove", kazao je Nenad Bjelica, prenosi 24 sata.

Strateg Modrih, kreator modre nogometne renesanse, opisao kako mu je bilo vratiti se u Osijek?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podvojene su emocije, vraćaš se u svoj grad, svoj klub, gdje si sanjao postati nogometaš, ali na klupi si drugoga kluba s kojim želiš puno napraviti. Čudan osjećaj... pa pjesme navijača znam kao i oni, teško mi je, mogao sam i zapjevati s njima, haha! Ali trener sam Dinama i ponosan sam što ostvarujem ove rezultate i do kraja ću davati sve od sebe. Ali čudan osjećaj, moj grad, moj klub", rekao je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo