OTKRIVENA VELIKA ISTINA / Pozadina Bjeličinog otkaza u Osijeku je neočekivana: Kap koja je prelila čašu bio je Nenadov čovjek od povjerenja

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Bjelica nije ispunio očekivano te sada ima slobodne papire: 'Nenad nije smijenjen kao trener, nego kao sportski direktor'

30.8.2022.
23:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Samo dan nakon što je Osijek pobijedio Hajduk 2-1 u Gradskom vrtu i prekinuo negativan niz, u klubu su se odlučili zahvaliti dosadašnjem treneru.

Image
OSIGURAO SE /

Pogledajte koju je ogromnu cifru zaradio Nenad Bjelica zbog raskida ugovora

Image
OSIGURAO SE /

Pogledajte koju je ogromnu cifru zaradio Nenad Bjelica zbog raskida ugovora

Podsjetimo, prije nedjeljnog najvećeg trijumfa u dosadašnjem dijelu sezone, Nenad Bjelica je imao niz od šest utakmica bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno je da su mu u klubu dopustili da dovodi pojačanja, on je istog dana pobijedio Hajduk i stresirao se na klupi u infarktnoj završnici, a danas je dobio slobodne papire, i to u samom kraju prijelaznog roka.

Izluđivao je gazdu

No, kako donosi Glas Slavonije baš je na transferu Bjeličinog dugogodišnjeg prijatelja i nogometaša od povjerenja Marija Šituma stvar i pukla: "Bjelica nije smijenjen kao trener, nego kao sportski direktor", naslov je spomenutog slavonskog lista u kojem se navodi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku nove sezone pred sportskog direktora Bjelicu stavljen je zadatak u kojem je trebao ostvariti dva ili tri transfera iz kojih je trebalo uprihoditi sedam-osam milijuna eura. Isto tako, rečeno je kako neće biti novih ulaznih transfera dok se ne ostvari prihod od izlaznih. Posljednji tjedan prijelaznog roka Osijek je dočekao sa skromnih 250.000 eura zarade na transferima (Bohar u Poljsku). Oko Diona Drena Belje, koji je bio i najjači adut u tom pogledu, vrtjele su se razne priče, ali konkretizirano nije ništa", piše Glas Slavonije i dodaje:

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Kleinheisler je odbio prelazak u Puskas akademiju, što je Osijeku moglo donijeti zaradu od oko tri milijuna eura, a ni za Ivušića nije bilo pravih ponuda. U pozadini svega Bjelica je na svoju ruku doveo Zebeca, što je navodno prilično naljutilo Sakalja, a pokušaj dovođenja Marija Šituma bio je kap koja je prelila čašu jer Sakalj i Bjelica nisu mogli naći zajednički jezik oko plaće koju je trebalo dati Šitumu. Bio je to samo fitilj koji je zapalio bačvu eksplozivnih odnosa na relaciji Uprava - Bjelica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo