BJELICA DOBIO PORUKU OD BIVŠEG IGRAČA I ČLANA BENFICE: / 'Dinamo ne treba strahovati, može im parirati'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Modre čeka najteži europski izazov ove sezone

5.3.2019.
15:13
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatski nogometnim prvakom osmina je finala Europske lige. Dinamo u četvrtak od 18:55 dočekuje Benficu na Maksimiru. O utakmicu za je HRT govorio Mato Miloš, bivši igrač Rijeke i Istre 1961, a od ljeta 2017. član Benfice, koji je trenutno na posudbi u portugalskom prvoligašu Desportivo Avesu.

Ovom prilikom otkrio je kako su ga Benficini skauti primijetili dok je u dresu Istre igrao protiv Modrih i to na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadački nogomet

"Navodno su došli gledati neke Dinamove igrače, a zapazili mene. Na kraju se taj transfer realizira. Velika je to razlika u odnosu na uvjete u Hrvatskoj, odmah se vidjelo da je to klub iz vrha svjetskoga nogometa. Mene su već tog ljeta poslali na posudbu, ali naravno da mi je želja igrama se nametnuti i jednog dana nastupiti za Benfic", kazao je pa se osvrnuo na igru Benfice.

Image

12.05.2017., stadion Aldo Drosina, Pula - MAXtv Prva HNL, 33. kolo, NK Istra 1961 - HNK Cibalia. Mato Milos. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

"Sve se o njima zna, igraju napadački, atraktivan nogomet. Dinamo čeka težak posao, ali zašto pričati o Benfici kad znamo da je i Dinamo pokazao koliko je ozbiljna momčad te da može zaprijetiti svakom klubu. Mislim da Dinamo ne treba strahovati od Benfice i da joj može parirati", kazao je pa je nahvalio Nenada Bjelicu, s kojim je surađivao u Speziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod njega uvijek vlada momčadski duh, mislim da su svi igrači u svlačionici zadovoljni i to se vidi na Dinamovim igrama. Siguran sam da će i protiv Benfice dečki dati sve od sebe i ostvariti dobar rezultat", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo