BUNDESLIGA / Bjelica debitirao pobjedom, Kovač izgubio kod kuće, debakl Bayerna

Image
Foto: Profimedia

Juranović je odigrao 90 minuta za Union kojem je to bila prva pobjeda u Bundesligi nakon što su u prethodnih deset kola osvojili samo jedan bod

9.12.2023.
17:32
Profimedia
VOYO logo

Nenad Bjelica debitirao je pobjedom na klupi Union Berlina u Bundesligi. Njegova je momčad u 14. kolu kod kuće s 3-1 bila bolja od Borussije Mönchengladbach.

Volland je zabio iz penala za 1-0 u 24. minuti, da bi u 50. Hollerbach povisio na 2-0. Pitanje pobjednika riješio je Kaufmann u 75. minuti, dok je poraz gostiju ublažio Plea u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juranović je odigrao 90 minuta za Union kojem je to bila prva pobjeda u Bundesligi nakon što su u prethodnih deset kola osvojili samo jedan bod. Pobjegli su tako iz zone ispadanja te su sada 15. s deset bodova.

Poraz je pak upisao Niko Kovač čiji je Wolfsburg kod kuće izgubio 1-0 od Freiburga. Trenutak odluke dogodio se u 74. minuti kada je zabio Gregoritsch. Za Vukove, koji su 11. sa 16 bodova, do 87. minute je igrao Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debakl je doživio Bayern koji je u Frankfurtu izgubio od Eintrachta 5-1. Marmoush u 12., Dina Ebimbe u 31. i Larsson u 36. doveli su domaćine do velikih 3-0, da bi u završnici prvog poluvremena smanjio Kimmich. Ipak, u nastavku Bavarci su primili još dva komada, zabijali su Dina Ebimbe u 50. i Knauff u 60. minuti.

U preostale dvije utakmice koje su se igrale u isto vrijeme Heidenheim je s 3-2 pobijedio Darmstadt, dok je Werder s 2-0 bio bolji od Augsburga, za koji je od 67. minute igrao Dion Drena Beljo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Bayer s 35 bodova, tri manje ima Bayern, a treći je Stuttgart s 30 bodova. Posljednje tri momčadi su Köln, Darmstadt i Mainz.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počelo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo