BIZARNA SITUACIJA U PERIŠIĆEVU I BROZOVIĆEVU KLUBU: / Inter nije platio ratu za najboljeg igrača, a posljedice će biti strašne

Image

Interu neće biti bajno, ovog ljeta potrošili su gotovo 100 milijuna eura na nove igrače, a to bi im se također moglo obiti o glavu

3.3.2021.
12:31
VOYO logo

Klub dvojice hrvatskih reprezentativaca, Marcela Brozovića i Ivana Perišića, milanski Inter, u velikim je financijskim problemima. Vlasnik kluba, kineski Suning, imao je goleme financijske probleme uzrokovane pandemijom koronavirusa, a oni su se itekako odrazili na stane u klubu.

U Interu su krajem prošle godine kasnile plaće, koje su naknadno isplaćene, a Suning je objavio kako će zbog krize morati ugasiti svoj kineski klub Jiangsu Suning i da se više neće natjecati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interu neće biti bajno, ovog ljeta potrošili su gotovo 100 milijuna eura na nove igrače, a to bi im se također moglo obiti o glavu. Naime, Corriere dello Sport piše kako je Inter zakasnio s uplatom rate za Romelua Lukakua i kako bi sada mogli itekako ispaštati. Inter je morao uplatiti 4.5 milijuna eura Unitedu zbog jednog od bonusa ugrađenih u transfer Lukakua i Englezi bi se sada mogli odlučiti radikalan istup.

Image

Romelu Lukaku of FC Internazionale and Ivan Perisic gestures before the penalty during the Serie A match between FC Internazionale and SS Lazio at Stadio Giuseppe Meazza on February 14, 2021 in Milan, Italy. (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto) FC Internazionale v SS Lazio, Serie A, Football, Stadio Giuseppe Meazza, Milan, Italy - 14 Feb 2021,Image: 591082891, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

United ima pravo tražiti isplatu punog iznosa transfera ako Inter kasni s bilo kojom ratom ili isplatom bonusa. Inter je dužan Unitedu još nemalih 45 milijuna eura od 80 milijuna koliko su ga platili. Talijani to, u ovom trenutku, ne mogu podmiriti i United, prema Corriereu, planira uzeti nekog od igrača za kompenzaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su zainteresirani za Milana Škriniara ili Lautara Martineza, a Corriere tvrdi da Inter u ovom slučaju nema previše izbora. Unitedu pak igraju svakakve kombinacije, mogli bi, recimo, uzeti Lautara za 111 milijuna eura, kolika mu je odštetna klauzula i ona bi bila umanjena za tih 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo