BIZARAN SKANDAL U BARCELONI: / Jedan od najboljih igrača pobjegao iz kluba i ne želi se vratiti. Vjerojatno će dobiti kaznu

Image
Foto: Profimedia

Transfer mu prolazi tek 1. rujna i do tada je, tehnički, Barcelonin igrač i mogu s njim raditi što ih je volja

27.7.2020.
23:36
Profimedia
VOYO logo

Veznjak Barcelone, doduše uskoro bivši, Brazilac Arthur Melo odlučio je, eto tako, da više neće nastupati za svoj klub do kraja ove sezone, odnosno da neće sudjelovati u Ligi prvaka, čija je završnica na rasporedu u kolovozu.

Arthur je ljutit na klub jer su ga ovi na silu potjerali i prisilili na transfer u Juventus kako bi mogli pod njegov račun dovesti Miralema Pjanića. Brazilac nije imao namjeru prelaziti u Juventus, a sada pak nema namjeru niti vraćati se u Barcelonu s odmora u Brazilu. Transfer mu prolazi tek 1. rujna i do tada je, tehnički, Barcelonin igrač i mogu s njim raditi što ih je volja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Barcelona, SPAIN - *EXCLUSIVE* - The FC Barcelona player Arthur Melo, who will play with Juventus next season, goes on vacation with his longtime girlfriend Keila Garcia, to enjoy their 5 days off.

BACKGRID USA 21 JULY 2020,Image: 545764691, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN, Model Release: no

Katalonski Sport piše kako će Barcelona vjerojatno kazniti Arthura novčano ako se već sutra ne vrati u Španjolsku i priključi pripremama za Ligu prvaka. No, djelomično si je Barcelona i sama kriva za ovaj bizaran skandal. Da su samo malo pričekali s transferom Arthur bi im bio na raspolaganju i vjerojatno ne bi bio tako ljutit, ali ovako, požurili su i obavili transfer još u lipnju i sada imaju igrača manje, kako god se okrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo