BIVŠI VATRENI ODBIO SELIDBU NA OTOK: / Roma ga ponudila klubu koji je Modrima slomio srce, napadač jasno poručio što misli o tome

Image
Foto: Profimedia

Napada posljednjih godina igra u očajnoj formi

5.1.2020.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativni napadač NikolaKalinić odbio je transfer u Newcastle, tvrdi talijanski Tottomercato. Bivši Vatreni već treću sezonu igra u očajnoj formi. Zbog toga ga se prvo riješio Milan, potom Atletico, a sada navodno na tome radi i Roma.

Hrvatski napadač ove sezone nije postigao niti jedan gol. Lani ih je upisao četiri, a sezonu prije šest. Sve je to mizerno s učinkom iz posljednje sezone u Fiorentini (2016.-2017.) kada je dao 20 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma ga je navodno već ranije bila ponudila Veroni i Genoi, ali Hrvat niti tamo nije želio ići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine o Kalinićevoj sudbini prije dva dana demantirao je sportski direktor Gianluca Petrachi koji je o njemu progovorio za ugledni talijanski list La Gazzeta dello Sport.

“Mislim da je siječanjski prijelazni rok više za, da tako kažem, popravak momčadi, nego za provođenje revolucije. Vjerujemo u svoju momčad, ali ipak mislim da ćemo napraviti nekoliko poteza u siječnju. Ako netko nakon toga bude nezadovoljan i bude htio naći novi klub, saslušat ćemo ga. Pročitao sam mnoga imena, ali želio bih naglasiti samo jedno – zadovoljni smo s Kalinićem. On je igrač koji se privikava. Uvjereni smo da će u drugom dijelu sezone pružiti dobre igre. Imena potencijalnih transfera koja su iznesena u medijima nisu istinita. Nikola nije na prodaju“, rekao je šef Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo