BIVŠI VATRENI IPAK NE MOŽE JOŠ IGRATI ZA OSIJEK: / Trener Bjelica objasnio kako je došlo do komplikacija - 'Poduzeli smo potrebne korake'

Image

Problem bi se trebao riješiti kroz desetak dana, a do tada će Santini sudjelovati samo na treninzima

18.2.2021.
8:36
VOYO logo

Premda su ga već pompozno najavili i predstavili na medijskoj konferenciji i on je odradio prvi trening s momčadi, bivši Vatreni Ivan Santini za sada još uvijek neće moći igrati na Osijek.

Ispalo je kako njegovi papiri još uvijek nisu stigli u Osijek iz Kine jer je Santini jednostrano raskinuo ugovor. Sve je pojasnio trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

16.02.2021.,Osijek, Stadion Gradski vrt - Konferencija za novinare na kojoj je predstvaljen novi igrac NK Osijeka Ivan Santini. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

"Ivan Santini raskinuo je s Kinezima ugovor jednostrano, pa će malo potrajati dobivanje njegovih papira i zasad nije registriran u Osijeku, ali mi kao klub i njegovi agenti već smo poduzeli potrebne korake preko Fife da se taj problem što prije riješi", rekao je Bjelica za Sportske novosti.

Problem bi se trebao riješiti kroz desetak dana, a do tada će Santini sudjelovati samo na treninzima. Santini je po odlasku iz Kine zapravo trebao potpisati za belgijski Kortrijk, ali oni nisu htjeli čekati rasplet s Kinezima i papirima, ali Osijeku to očito nije bio problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo