BIVŠI VATRENI IMA VELIKI IZAZOV: / 'Radost je biti ovdje, zaslužili smo to velikom žrtvom'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nogometaši Milana odigrat će danas utakmicu 4. kola Talijanskog kupa u kojoj će tražiti prolazak među posljednjih šesnaest momčadi u natjecanju.

1.12.2015.
8:09
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, nekoć i sam nogometaš Crotonea iz kojeg je ostvario transfer u Genou u kojoj je 2010. godine završio karijeru, s ovom kalabrijskom momčadi radi dobar posao. Trenutačno su, nakon petnaest odigranih kola, druga momčad ljestvice a ta pozicija na kraju sezone vodi u prvoligaško društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Nećemo se zatvoriti u obrani’

“Velika je radost za klub i grad biti ovdje, zaslužili su to velikom žrtvom proteklih godina. Sretan sam što će biti mnogo navijača i zbog uzbuđenja koje vlada, ali mi na ovu utakmicu ne smijemo gledati kao na jednodnevni izlet u Milano gdje bismo, poput djece, željeli uzati dresove suparničke momčadi”, upozorava Jurić i zaključuje:

“U utakmicu moramo ući maksimalno koncentrirani. Od svoje momčadi tražim da odigra kako zna i da pokuša suparnika nametnuti svoju igru, bez obzira na očitu razliku u kvaliteti koja je između nas. Na San Siro stižemo odigrati dobro i nećemo se zatvoriti u obrani.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo