Bivši trener Hajduka dobio prijetnje smrću!

Predsjednik Lazija Claudio Lotito priznao je da je Edoardo Reja u nedjelju ponudio ostavku na mjesto trenera rimskog kluba, a kao glavni razlog naveo je prijetnje smrću koje je zaprimio od navijača.

23.9.2011.
12:55
VOYO logo

Reja je nakon lošijeg ulaska u sezonu, gdje je u prva dva kola talijanskog prvenstva osvojio samo bod, ponudio ostavku, međutim predsjednik Lazija je takvu mogućnost odbio. Čini se da je to bila dobra odluka Lotita jer je rimski klub u trećem kolu upisao i prvu pobjedu, slavili su na gostovanju u Ceseni sa 2:1.

"Novinari ne rade svoj posao kako treba i ne pišu objektivno, nego uvijek naglašavaju negativne aspekte priče. Navijači reagiraju na takve tekstove i prijeti smrću Reji jer ne razumiju način na koji mediji funkcioniraju", rekao je Lotito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XHdDLCCcyVNoqFTJ
szólj hozzá: C1-2L

Čelni čovjek rimskog kluba istaknuo je kako njegov trener ne može u miru prošetati ulicama grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobar 65-godišnjak ne može hodati ulicom sa svojom ženom, a da mu netko ne uleti sa strašnim uvredama i prijetnjama smrću. To nije kritika. To je kriminal", kaže Lotito.

Predsjednik je ipak uspio uvjeriti bivšeg trenera Hajduka nakon svega da ostane u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sam ga uvjerio da ostane? Nikad neću dopustiti navijačima ili novinarima da ga napadaju na destruktivni način. Reja je preuzeo ovu momčad u katastrofalnom stanju i doveo ju na korak do Lige prvaka, koju smo propustili samo zbog gol razlike", zaključio je čelni čovjek Lazija.

Vezani članci:

arti-201109211254006 arti-201109201289006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo