BIVŠI TRENER BARCE NE VJERUJE U NEYMARA: / Teško da će Bazilac s njim progovoriti kad čuje što je rekao o njemu

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Napadač se još uvijek nije nametnuo kao najbolji na svijetu

9.3.2019.
21:36
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Iako su mnogi očekivali da će Brazilac Neymar preuzeti kormilo od Lionela Messija i Cristiana Ronalda te zagospodariti svjetskim nogometom, to se još uvijek nije dogodilo. Pitanje je hoće li s obzirom na on što na terenu pokazuje njegov suigrač Kylian Mbappe. Njegov bivši trener Luis Enrique jedan je od onih koji sumnjaju da će Neymar postati dio elitnog društva, iako ne sumnja u njegov talent.

Neće ispuniti potencijal

"Ima potencijala da bude dominantan igrač. Vrijeme će pokazati, ali ja nisam siguran da će to postati", rekao je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Spain's coach Luis Enrique gestures on the touchline the UEFA Nations League football match between England and Spain at Wembley Stadium in London on September 8, 2018. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Brazilac je prije dvije godine odlučio napustiti Camp Nou s ciljem da izađe iz Messijeve sjene. No, još uvijek se nije nametnuo kao najbolji na svijetu. U tom mu nisu pomogle, doduše, niti ozljede koje su obilježile drugi dio lanjske, ali i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo