BIVŠI MARADONIN OSOBNI LIJEČNIK IZNIO ŠOKANTNE DETALJE: / 'Pao je u depresiju nakon operacije. Prestao je jesti i uzimati lijekove...'

Image
Foto: Profimedia

Maradona je umro 25. studenog u svojoj kući gdje se oporavljao od operacije mozga

22.12.2020.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Odlazak jednog od najboljih nogometaša u povijesti, Diega Maradone, našla se na meti argentinskih istražitelja koji su odlučili istražiti okolnosti smrti ove legende.

Maradonin odvjetnik Matias Moria krajem prošlog mjeseca je rekao da će zatražiti punu istragu o okolnostima u kojima je umro Diego Maradona, kritizirajući pritom, kako je rekao, sporu reakciju hitne službe, kojoj je trebalo više od pola sata da stigne do slavnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok traje istraga oglasio se bivši Maradonin osobni liječnik AlfredoCahe, koji se borio o njegovom zdravstvenom stanju od 1977. do 2007.

"Veronica Ojeda, s kojom ima dijete, rekla mi je zabrinuta za Diega koji više ne želi živjeti. Rekao joj je da je napravio sve što je mogao i da nema volje više", rekao je Cache, čije riječi prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bivši svjetski prvak pao je u depresiju nakon operacije. Prestao je jesti i uzimati lijekove. Sve govori da je ovo neka vrsta samoubojstva", dodao je te je teško optužio bolničko osoblje. Tvrdi da je posjetio Maradonu poslije operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjela se nebriga, nepromišljenost i neiskustvo. Nisam vidio nikakav plan liječenja. Nisu se njemu brinuli propisno"; kazao je.

Otkrio je potom i jedna detalj iz vremena kada se Maradona u Havani liječio od ovisnosti. Tada je navodno pokušao izvršiti samoubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo se to na Kubi, kad se autom zaletio u autobus, ali je imao sreće. Rano su ga pustili na kućno liječenje. Nisu se bavili s njim kako treba. Za mene je njegova smrt bila samoubojstvo", ispričao je.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo