Dinamu nije valjao, a danas je milijunaš i prva zvijezda kluba!

Čileanac Pedro Morales je stigao s velikim očekivanjima u Dinamo, a iz Maksimira je otišao nazad u domovinu, pa Malagu, te je danas zvijezda MLS-a.

29.9.2014.
12:34
VOYO logo

Morales briljira u dresu Vancouvera, kluba kojeg vodi prema play-offu u Zapadnoj konferenciji Lige. Peti su na ljestvici, a to je posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. Tri kola do kraja osnovnog dijela sezone Kanađani imaju 40 bodova, jedan više od Portlanda, a posljednju pobjedu potpisuje bivši dinamovac.

Vancouver je preokretom slavio s 2:1, a Morales je postigao oba gola i tako došao do jubilarnog 10. ove sezone. Mogao je zabiti i hattrick, ali je promašio prvi jedanaesterac na utakmici. U 29 utakmica, Pedro je prvo ime kluba, uz 10 golova i ima 10 dodavanja, a njegov klub ima neočekivanu priliku dočepati se borbe za osvajanje naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HW4-GHtw7v8

Whitecapsi su inače jedna od najlošijih momčadi u ligi, ali na krilima Moralesa ove godine su jedno od najugodnijih iznenađenja u MLS-u. Bivši dinamovac je tako opravdao svoj angažman, jedan je od 'Designated playera', zvijezda lige čija plaća ne ulazi u Salary cap.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvih je ukupno 40-ak, a Morales igra za 1.4 milijuna dolara po sezoni, što je sitniš prema Clintu Dempseyu, Jermaine Defoeu i Michaelu Bradleyju, koji svake sezone zarade više od šest milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo