UF, LOŠE, LOŠE / Bivšem dinamovcu propada životni transfer u Barcelonu. S Camp Noua stigle katastrofalne vijesti

Image
Foto: Profimedia

Novi trener Xavi Hernandez na raspolaganju će do kraja sezone imati postojeći kadar

18.11.2021.
15:03
Profimedia
VOYO logo

Iako se posljednjih tjedana nagađalo kako bi Barcelona ove zime mogla dovesti španjolskog reprezentativca i bivše igrača Dinama, Danija Olma, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Naime, sportski direktor Barcelone Mateu Alemany potvrdio je kako ove zime Katalonci neće obaviti niti jedan ulazni transfer, ali je naglasio kako se nada da bi se situacija možda mogla promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će biti u siječnju. Do tamo ima još mjesec i pol i radimo na tome. U ovom trenutku ne postoji šansa da ikoga dovedemo na zimu, ali vidjet ćemo kako će sve izgledati prvog dana siječnja", rekao je Alemany.

Image
Foto: Profimedia

Dani Olmo

Za sada niša od Olma

Novi trener Xavi Hernandez na raspolaganju će do kraja sezone imati postojeći kadar, ali eto barem se ranije ovoga tjedna pojačao Danijem Alvesom, legendarnim desnim bekom i najtrofejnijim igračem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Dani Olmo, inače bivši igrač Barcelone koji se proslavio igrama u Dinamu, morat će pričekati na povratak u klub iz kojeg je ponikao. Nagađa se pak da njegov sadašnji klub Leipzig nema namjeru pristati na odštetu manju od 70 milijuna eura, a Barcelona taj novac u ovom trenutku nema, zbog teške financijske situacije i golemih dugova. Uz sve to, Barcelona se muči i sa salary capom, zbog kojeg je morao pustiti Lionela Messija i zbog kojeg su mnogi igrači u klubu morali pristati na smanjenje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo