MANDŽUKIĆU STIGLA PREPORUKA S UGLEDNE ADRESE: / 'Bio bi im savršeno pojačanje. Svi znamo kakav je to igrač...'

Image
Foto: AFP

Bivši Vatreni uskoro će promijeniti klub

7.11.2019.
18:52
AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač MarioMandžukić s nestrpljenjem čeka siječanjski rok kako bi opet aktivno kročio na nogometni travnjak. U Juventusu je trenutačno zamrznut i za sada nije odigrao niti minute ove sezone. Malo kome je jasno zašto kada se Juve muči s realizacijom i tek su šesti po efikasnosti u Italiji.

Maurizo Sarri možda se prerano odrekao njegovih usluga, ali će mu vjerojatno dati priliku da se oprosti pred domaćim navijačima prije nego što napusti klub. Prema svemu sudeći, a o tome se najviše i piše, preselit će na Old Trafford. A OleGunnaruSolskjaeru upravo ga je preporučio njegov bivši suigrač Wes Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velik je, snažan, može držati loptu - bio bi sjajno pojačanje. Omogućio bi odmor ostalim napadačima, a i pružio bi im još jednu taktičku opciju. Cilj je dovesti pravog igrača, a ne kupiti bilo koga. Treba doći netko tko se uklapa u Oleove planove. On je kvalitetan igrač. U to smo se uvjerili tijekom godina. Ako dođe to će po meni biti dobar posao, ali neće biti dugoročno rješenje", poručio je Brown u razgovoru za talkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Vatreni tako bi mogao postati jedan od rijetkih nogometaša koji je igra u Njemačkoj. Španjolskoj, Italiji i Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo