BIŠĆAN NAKON PORAZA OBJASNIO ZAŠTO JE MORAO VADITI NAJBOLJE IGRAČE: / 'Osjećaju lagane probleme, vidjet ćemo sutra...'

Image

Mladi Vatreni igraju protiv Švicarske u nedjelju od 18 sati

25.3.2021.
23:24
VOYO logo

U susretu 1. kola D skupine Europskog nogometnog U-21 prvenstva reprezentacija Hrvatske je u Kopru izgubila od Portugala s 0:1. Jedini gol na utakmici zabio je Fabio Vieira u 68. minuti.

Protiv Portugala je ubilježen minimalan poraz, a ostaje dojam da su igrači Igora Bišćana morali puno više riskirat u ovoj utakmici. Hrvatska se većinom utakmice branila, a tek nakon primljenoga gola uslijedila je malo ofenzivnija igra, no u drugom dijelu mnije stvorena niti jedna izgledna prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
MLADI VATRENI IZGUBILI OD PORTUGALA NA OTVARANJU EURA: /

Bišćanovi momci nastavili crni hrvatski niz

Image
MLADI VATRENI IZGUBILI OD PORTUGALA NA OTVARANJU EURA: /

Bišćanovi momci nastavili crni hrvatski niz

'S ovakvim porazima možete živjeti'

Nakon utakmice oglasio se izbornik hrvatske U21 reprezentacije Igor Bišćan.

"Moramo priznat da je Portugal za jedan gol bio bolji. Mislim da smo imali dovoljan broj prilika u prvom dijelu. Da smo iskoristili i zabili te šanse, utakmica bi bila drugačija", rekao je Bišćan za HRT nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, sad ćemo vidjeti koliko su ozbiljni problemi koje su osjetili Lovro, Nikola i Bartol. Ne mogu zamjeriti igračima, protivnik je bio jak, oni su nezgodni i mogu vas kazniti individualnom kvalitetom. Nama je falilo malo te kvalitete i snage. Naš plan je bio prisiliti ih da izađu visoko i ostave nam prostor za kontru. Trebao nam je netko da zadrži loptu kako bi se više igrača priključilo napadu. Nismo uspjeli i na kraju je ovo realan rezultat. Ovo je jedan od onih poraza s kojima možemo živjeti", priznao je Bišćan pa progovorio o ozbiljnosti ozljeda te sljedećoj utakmici.

"Ne znam, ne bi trebale ozljede biti preteške, oni su rekli da su umorni i da osjećaju lagane probleme. Vidjet ćemo danas i sutra. Švicarska? Vidjeli ste da je to čvrsta ekipa koja igra visoki presing, fizički su na visokom nivou. Očekujemo fizički jaku utakmicu, važno je da se sad regeneriramo i odmorimo najviše što možemo", zaključio je izbornik naše U21 reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Vatreni igraju protiv Švicarske u nedjelju od 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo