BIO JE PRVOTIMAC HRVATSKE REPREZENTACIJE, A SADA JE U DRUGOM PLANU: / Hoće li ovime zaboravljeni Vatreni natjerati Dalića da ga povede na Euro?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Promjena kluba bi bila dobar potez za njegovu karijeru

20.1.2020.
12:41
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski vratar Lovre Kalinić prema pisanju engleskih medija mogao bi do kraja ovog tjedna napustiti Premierligaša Aston Villu, u kojoj je već neko vrijeme u drugom planu, i ostatak sezone provesti na posudbi u Francuskoj ili Belgiji.

Kalinić je u Aston Villu stigao kao veliko pojačanje krajem 2018. godine iz belgoijskog Genta za 3,1 milijun eura, no u Engleskoj je njegova karijera krenula u lošem smjeru. Imao je problema s ozljedama pa je izgubio mjesto u početnoj postavi te je u konačnici ispao iz svih planova engleskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Euro je blizu

Hrvat je svjestan da će se s takvim statusom u klubu teško nametnuti izborniku Zlatku Daliću i natjerati ga da ga pozove na ovogodišnje Europsko prvenstvo pa je u potrazi za minutažom odlučio promijeniti klub.

Daily Mail piše da bi trebao otići na posudbu već ovog tjedna, a najzainteresiraniji za njega su francuski Toulouse i klub iz kojega je stigao u Englesku - belgijski Gent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje god završi, zasigurno će biti bolje za njega nego ostanak u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo