POTRESNA ISPOVIJEST / Bio je jedan od najboljih, ali sustigle su ga godine: 'Tri tablete za bolove i injekcija prije utakmice'

Image
Foto: Profimedia

Nedavno mu je istekao ugovor s brazilskim Gremiom, a Messi ga zove da se pridruži njemu i ostalim suigračima iz Barcelone u Inter Miamiju

5.12.2023.
11:29
Profimedia
VOYO logo

Luis Suarez (36) svojevremeno je bio član takozvanog MSN terceta kojeg je u Barceloni činio zajedno s Leom Messijem i Neymarom. Pod Luisom Enriqueom su u sezoni 2014./2015. osvojili famoznu tripletu, te su u tom trenutku bili uvjerljivo najbolji napad svijeta.

Image
ODGOVOR NA SUPERLIGU /

Liga prvaka se za 2,2 milijarde eura prodaje Emiratima? Španjolci plasirali bombastičnu priču

Image
ODGOVOR NA SUPERLIGU /

Liga prvaka se za 2,2 milijarde eura prodaje Emiratima? Španjolci plasirali bombastičnu priču

Danas, osam godina kasnije, Suarez je bez kluba. Nedavno mu je istekao ugovor s brazilskim Gremiom, a Messi ga zove da se pridruži njemu i ostalim suigračima iz Barcelone u Inter Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, tamo su ovoga ljeta stigli Jordi Alba i Sergio Busquets.

Međutim, Suarez je u potresnoj ispovijesti nakon posljednje utakmice u Brazilu otkrio dobro čuvanu tajnu da je vrlo blizu igračke mirovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam bol, moje tijelo mi priča. Želim malo uživati, a onda ću donijeti odluku nakon duge karijere. Sad mi je potreban odmor, želim uživati s obitelji... Samo će sudbina znati gdje ću biti u budućnosti", zagonetno je izjavio Suarez. 

'Tri tablete protiv bolova i injekcija'

"Dan prije svake utakmice moram popiti tri tablete protiv bolova, a onda nekoliko sati prije nego što istrčim na teren dobiti i injekciju. Ako to ne učinim, ne mogu igrati. Moram misliti o tome da za pet godina možda neću biti u stanju odigrati ni nogomet s prijateljima na livadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina je da su mi prvi koraci svakog jutra vrlo, vrlo bolni. Svako tko me vidi u takvom stanju pomisli da je nemoguće da još uvijek profesionalno igram nogomet. Moj sin me stalno zove da igramo, a ja jednostavno ne mogu...", otkrio je Suarez.

O njegovoj situaciji je govorio i predsjednik Gremija, Alberto Guerra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dostigao je svoj limit. Svakog dana dobiva injekcije i ide na posebne tretmane zbog užasnih bolova koje ima u koljenu. Ti bolovi su stalni i ne prolaze. Situacija je baš ozbiljna."

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo