REPOVI

‘BILO JE PREDALEKO, TAKO NEŠTO’: Firenca slavi Badelja, ali Romin trener više zamjera gol drugom Hrvatu

Uistinu je sjajno ‘opalio’ Milan Badelj u 83. Minuti utakmice između nogometnih momčadi Fiorentine i Rome, a taj je njegov udarac, nakon kojeg je lopta prošla kroz noge Nikole Kalinića i odbila se od vratnice u Rominu mrežu, bio dovoljan domaćinu ogleda za 1-0 pobjedu i tri boda.

Susret 4. kola Serie A prokomentirao je hrvatski nogometni reprezentativac, danas vjerojatno najčešće spominjano nogometno ime u Firenci.

KAKAV DAN ZA HRVATE U ITALIJI: Badelj fantastičnim pogotkom donio pobjedu Fiorentini!

„Moram čestitati momčadi kako se pripremila za ovu utakmicu. Dobro smo zatvorili Rominu tranziciju i naša je pobjeda, a trebala nam je ona da zahvalimo navijačima, u potpunosti zaslužena. Sve ostaje kao što je bilo, idemo iz utakmice u utakmicu. To je jedini način na koji možemo ostvariti velike ciljeve“, kazao je Badelj.

S druge, Romine strane – ne baš takvo zadovoljstvo.

Trener te momčadi Luciano Spaletti posebno ističe situaciju kod jedinog gola na utakmici.

„Bila je to dobra utakmica između dviju izvrsnih momčadi koje su odigrale dvoboj u skladu s kvalitetom koju posjeduju. Susret smo izgubili, ali Romini profesionalnci svoj su posao dobro odradili. Dopustivo je upisati poraz protiv ovako jakog sastava kakav je Fiorentinin“, kazao je Romin strateg i osvrnuo se na primljeni pogodak:

„Pričali su igrači o njemu u svlačionici i slažu se da je bilo zaleđe. Vratar Szczesny kaže da se morao pomaknuti u stranu jer nije vidio loptu, a zbog tog pomaka nije stigao reagirati na udarac. Kažu mi igrači da im je sudac rekao da je bilo predaleko od gola i da se zbog toga nije sviralo ili tako nešto.“

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr