BILIĆEV NASLJEDNIK DEBITIRAO TEŠKIM PORAZOM: / Manchester United 'šesticom' počastio Bielsin Leeds

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović nije nastupio za WBA koji je upisao već deveti poraz

20.12.2020.
22:34
Profimedia
VOYO logo

Engleski nogometni stručnjak Sam Allardyce, koji je na klupi West Bromwich Albiona naslijedio Slavena Bilića, startao je na novom poslu domaćim porazom od Aston Ville sa 0:3.

Villa je povela već u petoj minuti golom Anwara El Ghazija, a u nove probleme WBA je zapao u 37. minuti kada je Jake Livermore zaradio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin Atkinson mu je prvotno pokazao žuti karton, ali je nakon provjere engleskom veznjaku pokazao crveni karton. S igračem više, gosti su zabili još dva gola za sigurnu pobjedu, a strijelci su bili Bertrand Traore (84') i El Ghazi (8'7-11m).

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović nije nastupio za WBA koji je upisao već deveti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchesterska šestica

U ranije odigrnim susretima Leicester City je na gostovanju pobijedio Totenham sa 2:0, dok je Manchester United na Old Traffordu pobijedio Leeds United sa 6:2.

"Lisice" su povele u posljednjim trenucima prvog dijela golom Jamiea Vardyja iz kaznenog udarca, a pitanje pobjednika je razriješeno kada je Toby Alderweireld u 60. minuti ugurao loptu u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Vardy je postao prvi nogometaš u povijesti koji je na gostovanjima Tottenhamu zabio golove na tri stadiona - White Hart Laneu, Wembleyju i sada na Tottenham Hotspur stadionu.

Golove za "Crvene vragove" zabili su McTominay (2',3'), Bruno Fernandes (20', 70'-11m), Lindelof (37') i James (66'), dok su za goste zabili Cooper (41') i Dallas (73').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to peta pobjeda Uniteda u posljednjih šest ligaških kola, a s ova tri boda momčad Ole Gunnara Solskjaera skočila je sa sedmog na treće mjesto ljestvice.

Posljednji put neka momčad koju je vodio Marcelo Bielsa je primila šest golova u veljači 1992. kada je vodio Newell's Old Boyse u porazu 0:6 od San Lorenza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Liverpool sa 31 bodom, Leicester je drugi sa četiri boda manje, dok Manchester United na trećem mjestu ima 26 bodova, kao i Everton na četvrtoj poziciji.

Tottenham je nakon poraza od Liverpoola i Leicestera pao na peto mjesto sa 25 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo