BILIĆEV MILJENIK I NESUĐENI VATRENI JEDE U ZAGREBAČKOJ MENZI: / Što će bivši izbornik reći na ovo - 'Opet mi kasni plaća'

Image
Foto: Profimedia

Krovinović je, mnogi se više i ne sjećaju, bio u konkurenciji za putnike na Svjetsko prvenstvo u Rusiji

13.11.2019.
15:18
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i za sada još uvijek nesuđeni reprezentativac, Filip Krovinović, oduševio je, a opet i dobro nasmijao obožavatelje objavom na Instagramu. Duhovit, a na neki način i vrlo skroman, Krovinović trenutačno je na posudbi kod Slavena Bilića u West Bromwich Albionu iz matične Benfice, a proteklih dana, u reprezentacijskoj pauzi, skoknuo je do Zagreba.

Odmor od klupskih dužnosti Krovinović je odlučio provesti s obitelji i prijateljima u Zagrebu, a iz fore je svratio i na ručak u zagrebačku studentsku menzu na Savu. Iz menze je objavio priču na Instagramu, a ona je ubrzo postala hit na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Zagreb: Konferencija za medije Benfice - svjesni su kvalitete Dinama 06.03.2019., Zagreb, stadion Maksimir - Konferencija za novinare SL Benfice uoci utakmice osmine finala Europske lige GNK Dinamo Zagreb - SL Benfica. Trener Bruno Lage i igrac Filip Krovinovic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

"Opet kasni plaća", našalio se Krovinović, koji je ove sezone vrlo važan igrač u Bilićevu sustavu. Mladi Hrvat je pod vodstvom Bilića ponovo proigrao i trenutačno je s WBA na prvom mjestu Championshipa sa 33 boda.

Inače, Krovinović je, mnogi se više i ne sjećaju, bio u konkurenciji za putnike na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali ga je s terena udaljila teška ozljeda ligamenata koljena pa je na kraju otpao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo