BILIĆ TU NE MOŽE NIŠTA: / Francuski novinar otkrio zašto odmetnuti Payet ne želi više igrati za West Ham

Image
Foto: AFP

Francuski novinar blizak Dimitriju Payetu Julien Laurens, otkrio je uglednom britanskom BBC-u zašto spomenuta odmetnuta francuska zvijezda tako žarko želi napustiti West Ham.

17.1.2017.
12:06
AFP
VOYO logo

I dok klub odbija ponude Marseillea za Payeta (odbijena nova u visini od 20 milijuna funti, što je za milijun više nego prvobitna), engleski mediji bave se "slučajem Payet" koji je odjeknuo Otokom.

Francuski novinar Julien Laurens, koji je blizak najboljem igraču čekićara i samim time upoznat sa situacijom oko njegovog odlaska iz kluba, otkrio je uglednom britanskom BBC-u glavne razloga njegove velike želje da napusti West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Payet se nikad nije snašao u Engleskoj.'

BITKA ZA BILIĆEVOG ‘MILJENIKA’ VEĆ TRAJE: West Ham odbio silne milijune za Payeta

"Payet se nikad nije snašao u Engleskoj, što je, znam, teško za povjerovati nakon što je u veljači prošle godine potpisao novi petogodišnji ugovor s još većom plaćom. Nije se priviknuo na Englesku, ali još veći problem s adaptacijom imala je njegova obitelj. Djeca mu nisu sretna u školi, njegova supruga također nije sretna. Oni su se već vratili u Francusku i sad traže školu za djecu. Njemu je obitelj uvijek bila na prvom mjestu. a s obzirom na to da nitko od njih nije bio sretan u Londonu, to je utjecalo na njega kao nogometaša, ali i osobu i zato je rekao da se mora vratiti u Francusku. Novac tu uopće nije važan. O njemu se govori da želi veću plaću, ali on će pristati na osjetno smanjenje plaće samo kako bi opet igrao za Marseille i živio u Francuskoj. Činjenica je da je od West Hama dobio bonus za vjernost, ali nije poput mnogih zvijezda otišao u Kinu i uzeo nekoliko puta veću plaću", kazao je Julien Laurens i dodao kako su Marseille i Payet već sve dogovorili i kako se čeka samo da West Ham i Olympique postignu dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hammersi odbili prve ponude Olympiquea

"Hammersi su odbili prve ponude Olympiquea, ali i oni su promijenili priču iz 'nema prodaje' do 'otići će ako dobijemo 30 do 35 milijuna funti', tako da mislim da se Payet uskoro vraća. Londončani su ostavili otvorena vrata za daljnje ponude Marseillea", objašnjava Francuz.

VIŠE O 'SLUČAJU PAYET' MOŽETE PROČITATI OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo