BILIĆ PRONAŠAO RJEŠENJE NAJVEĆEG PROBLEMA: / West Ham želi Mourinhove dragulje?

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Slaven Bilić znao je da mu je za iskorak u Premier ligi ove sezone bio potreban kvalitetan napadač.

21.12.2016.
17:12
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Zato je u ljetnom prijelaznom roku iz Juventusa na posudbu doveo Simenoea Zazu te je iz Swanseaja doveo Andre Ayewa. Međutim prvi je na putu povratak u Torino dok se drugi teško ozlijedio u prvom kolu Premier lige.

Stoga nije čudno da londonski klub ima problema s realizacijom. U 17 prvenstvenih susreta postigli su samo 19 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić i njegov stručni stožer, tvrdi britanski Telegraph, napravili su dosta ambiciozan plan za siječanjski prijelazni rok. Okrenuli su poglede prema Manchester Unitedu gdje zbog izvrsne forme Zlatana Ibrahimovića sve manju šansu da zaigraju u napadu imaju dva ponajveća talenta svjetskog nogometa, najskuplji tinejdžer Anthony Martial i sjajni Englez Marcus Rashford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rashford je ove sezone započeo osam prvenstvenih utakmica, a Mourinho mu je jasno dao do znanja da nije još uvijek spreman igrati u svakoj utakmici. Martial je s druge strane započeo sedam premierligaških susreta, a njemu je pak Portugalac navodno poručio kako mora popraviti stav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj je dovesti barem jednog od dvojice nogometaša na posudbu.

Ovaj plan teško da će se ostvariti jer je riječ o miljenicima navijača pogotovo jer Mourinhu u trenutku kada su dva mjesta daleko od prve četiri pozicije svakako treba njihova podrška, a ne bijes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo