BILIĆ PRONAŠAO KAPITALCA ZA KOJIM TOLIKO ŽUDI: / West Ham dovodi bivšeg napadača Manchester Uniteda i Real Madrida

Image
Foto: AFP, DANIEL LEAL-OLIVAS

Engleski nogometni premierligaš West Ham, za čijem kormilom sjedi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, pokazao je veliki interes za napadača Bayer Leverkusena Meksikanca Javiera Hernandeza.

2.7.2017.
19:24
AFP, DANIEL LEAL-OLIVAS
VOYO logo

Engleski mediji navode kako je West Ham za 29-godišnjeg napadača spreman Bayeru platiti 15 milijuna eura odštete.

Nezadovoljan u Njemačkoj

Hernadez je prošle sezone zabio 11 golova, a do isteka ugovora s Apotekarima ostala mu je još jedna godina i Nijemci ga moraju prodati ovoga ljeta ukoliko žele nešto zaraditi. Bayer je prošle sezone završio na 12. mjestu, daleko od plasmana u neki od europskih kupova, i popularni Chicharito, nezadovoljan kvalitetom njemačkog sastava, traži novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksički napadač je već igrao u Premiershipu, od 2010. do 2015. je bio član Manchester Uniteda uz jednu sezonu provedenu na posudbi u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je prošle sezone osvojio 11. mjesto, a Bilić za novu sezonu želi osnažiti konkurenciju među napadačima, posebice zato što su Andy Carroll i Diafra Sakho imali dosta problema s ozljedama. Posljednjih su tjedana s West Hamom bili povezivani Olivier Giroud (Arsenal), Michy Batshuayi (Chelsea) i Kelechi Iheanacho (Manchester City), ali Bilić još uvijek čeka pravo pojačanje u ofenzivnoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo