Turski primitivac još i laže nakon vrijeđanja legendarnog Vatrenog

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić se osvrnuo na incident u istanbulskom derbiju prošle nedjelje, u kojem se žestoko verbalno sukobio s turskim nogometašem Emreom Belözogluom.

6.11.2014.
14:19
VOYO logo

Bešiktaš u četvrtak na večer igra bitnu utakmicu Europske lige protiv beogradskog Partizana. Turski sastav bi, u slučaju pobjede, širom si otvorio vrata europskog proljeća. Međutim, utakmica je ostala blago u sjeni incidenta iz istanbulskog derbija između Bešiktaša i Fenerbahčea, u kojem se Bilić žestoko verbalno sukobio s Emreom u tunelu nakon utakmice, a koji još uvijek zanima turske medije.

Njihovom sukobu je prethodila situacija pred kraj prvog poluvremena, u kojoj je Bilić demonstrativno (od)mahnuo kad je Emre simulacijom ishodio Sahanovo isključenje, smatrajući da krajnje nekorektno glumi žrtvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/zhS-xzp5LQY

Emre je nakon toga čak triput Biliću dobacio 'Od*ebi'. To je zasmetalo bivšem izborniku Vatrenih, koji je nakon završetka spomenutog sraza potražio turskog nogometaša u hodniku ispred svlačionice. Tada je došlo do žestokog verbalnog okršaja, a tuski mediji i dalje bruje o incidentu, i pišu da su se Bilić i Emre zamalo i fizički obračunali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije istina, kako pišu neki, da sam proklinjao igrače suparničke momčadi ili suca. Svi smo reagirali impulsivno, ali na tvrdnje da sam nekoga psovao mogu se samo nasmijati", rekao je Bilić.

Bilić je potvrdio da je za vrijeme sraza Bešiktaša i Fenerbahčea bilo "uvredljivih riječi", ali i kaže da on takvo ponašanje "ne odobrava".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenerov veznjak Emre Belözoglu se, također, osvrnuo na sukob s Bilićem.

"Rekao sam mu na turskom da se gubi, a ne na engleskom ovo što se piše. Bilić me provocirao, ja sam uzvratio i to nisu bile uvredljive riječi", objasnio je Emre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najmanju ruku vrlo diskutabilna izjava Emrea, ako se uzme u obzir da su sve snimile kamere, na čijim snimkama nije teško iščitati “f*ck off” koji je dvaput usmjerio prema bivšem hrvatskom izborniku. Rekli bismo čak i da laže...

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo