BILIĆ PRED ISPUNJENJEM ŽELJE: / West Ham potvrdio da razmatra dovođenje Ibrahimovića

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Nakon što je Zlatan Ibrahimović priznao da razmatra opcije koje mu se nude u engleskoj Premier ligi stiže i potvrda zainteresiranosti West Hama da svoje redove ojača sjajnim švedskim napadačem.

28.3.2016.
18:45
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Klub čiju nogometnu momčad s klupe vodi Slaven Bilić već se neko vrijeme spominje kao moguće odredište nastavka karijere još uvijek sjajnog napadača PSG-ove momčadi. Iako ta informacija djeluje pomalo senzacionalistički, jer Ibrahimović, kojem uskoro prestaje važiti ugovor s pariškom momčadi, je još uvijek igrač koji može birati klubove i to one iz samog europskog vrha, da tu ima i 'vatre', a ne samo 'dima' potvrđuje suvlasnik londonskog kluba David Sullivan koji kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji popis s imenima desetorice napadača za koje smo zainteresirani i većina našeg novca otići će u smjeru pojačavanja ofenzivnog reda. To je plan za sljedeću sezonu. Volio bih da nam stigne Ibrahimović, no ne znam hoće li. Znam da su mu 34 godine i da je fantastičan nogometaš."

Liga prvaka kao mamac

"Momčad koju trenutačno imamo daleko je najbolja uzme li se u obzir razdoblje unatrag posljednjih šest godina. Tu ćemo momčad u ljeto dodatno osnažiti i nadati se još boljoj sezoni. Postoji mogućnost da ćemo sljedeće godine igrati Ligu prvaka i to je mogućnost koju bismo mogli ponuditi Ibrahimoviću", dodao je Sullivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav Slavena Bilića trenutačno zauzima peto mjesto ljestvice Premier lige i samo je bod udaljen od četvrtog koje vodi u kvalifikacija ze Ligu prvaka. Trenutačno tu poziciju drži Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo