BILIĆ POTPISAO MLADU ZVIJEZDU: / Hrvatu se ostvarila želja prije završetka ljetnog prijelaznog roka

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Menadžer West Hama Slaven Bilić pojačao je svoju momčad jednim klasnim mladim veznjakom.

24.8.2016.
19:14
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Kako piše Sky Sport, Bilić je potpisao mladu zvijezdu švicarske U-21 reprezentacije Edimilsona Fernandesa (20). Bilić je prošlog tjedna izrazio želju za potpisivanjem još jednog kvalitetnog veznjaka prije završetka ljetnog prijelaznog roka, unatoč tome što je momčadi ovog ljeta dodao Havarda Nordtveita, Sofianea Feghoulija i Gokhana Torea. Edimilson Fernandes je iznimno talentirani nogometaš koji je prošao omladinske pogone Siona i odigrao je čak 48 utakmica za prvu momčad kluba, postignuvši dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat lovi još Bonyja i Zazu

U međuvremenu, Bilić pokušava dovesti u klub još jednog napadača, a najčešće se spominju Wilfried Bony iz Manchester Cityja i zvučni nogometaš Simone Zaza iz Juventusa. O njima je hrvatski stručnjak govorio na konferenciji za novinare uoči uzvratnog dvoboja protiv Astre.

VIŠE NEMA TAJNI: Slaven Bilić pokušava u West Ham dovesti zvijezdu Juventusa

Bony je za City, doduše, postigao samo šest premierligaških pogodaka od kad se u siječnju 2015. godine za oko 25 milijuna funti priključio Građanima. Ali tih samo šest golova je u biti dobra vijest za Bilića jer ga Pep Guardiola ne vidi u svojim planovima za ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Zaze, on je prošle sezone postigao 5 golova u Serie A, a upravo je Zaza zabio pobjednički pogodak u prijateljskom susretu upravo protiv Čekičara (pobjeda Stare dame 3-2) na otvaranju novog Olimpijskog stadiona Čekičara ranije ovog mjeseca. Tada je Zaza još više oduševio Bilića i hrvatski trener kojeg jako cijene Englezi ga želi dovesti u Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo