SVE MU SE POKLOPILO / Slaven Bilic ponovno prvi u Turskoj

15.3.2015.
21:27
VOYO logo

Bilicu je pomogao Genclerbirligi koji je pobijedio Fenerbahce 2:1, a u subotu je kiksao jos jedan kandidat za naslov Galatasaray koji je kod kuce remizirao s Istanbul Basaksehirom 2:2.

Besiktas je pobjedu protiv Erciyesspora osigurao vec u prvom poluvremenu postigavsi tri gola, a u nastavku je samo potvrdio uvjerljivo slavlje. Strijelci su bili Gokhan Tore (25), Demba Ba (34-11m), Olcay Sahan (45+1), Mustafa Pektemek (77) i Ramon (79), dok je pogodak za goste zabio Royston Drenthe (48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genclerbirligi je protiv Fenera poveo golom Radoslava Petrovica u 36. minuti. Izjednacio je Mehmet Topal u 72. minuti, a veliko slavlje domacinu donio je Moestafa El Kabir tri minute prije kraja susreta.

Galatasaray je protiv Istanbul Basaksehira vodio 2-0 golovima Selcuka Inana (43) i Umuta Buluta, no gosti su u posljednjih deset minuta susreta uspjeli izjednaciti i prirediti veliko iznenadenje. Strijelci za goste bili su Mehmet Batdal (79) i Enver Sahin (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 24 kola Besiktas vodi sa 54 boda, Galatasaray na drugom mjestu ima dva boda manje, dok je Fenerbahce treci sa 50 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo