BILIĆ OSTAJE U WEST HAMU: / Vlasnici mu dovode četiri pojačanja, prvo stiže već ovaj tjedan iz Manchester Cityja

Image

Bivši hrvatski izbornik SlavenBilić održao je u ponedjeljak sastanak s čelnicima West Hama nakon kojeg više nema nikakvih dvojbi da ostaje na klupi Čekićara i sljedeće sezone.

23.5.2017.
9:21
VOYO logo

Bilić je u prvoj sezoni u West Hamu ostvario senzacionalan rezultat: završio je na sedmom mjestu u Premier ligi i redom rušio sve velike i bogate engleske klubove. No, selidba s kultnog Upton Parka na Olimpijski stadion poljuljala je momčad koja je je u netom završenoj sezoni zauzela 11. mjesto uz puno lutanja i problema te znatno slabije igre nego lani. U više su navrata engleski mediji spominjali čak i da bi Bilić mogao dobiti otkaz, ali uspio se 48-godišnji stručnjak održati na kormilu.

Sigurdsson želja za vezni red

Ući će tako u posljednju godinu svoga ugovora, a kasnije tijekom godine bi na dnevni red trebalo doći i eventualno produljenje suradnje. Osim toga, suvlasnici kluba David Gold i David Sullivan su, prema pisanju engleskih medija, spremni još jednom stati iza Bilića u prijelaznom roku i omogućiti mu da značajno pojača momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirror piše da će West Ham dovesti najmanje četvoricu novih igrača, a prvi bi već ovaj tjedan mogao biti argentinski desni bek Pablo Zabaleta (32) koji nakon devet godina kao slobodan igrač napušta Manchester City. Bilić je tijekom sezone imao puno problema upravo s pozicijom desnog bočnog i dovođenje iskusnog braniča bi se moglo pokazati punim pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski stručnjak želi osnažiti i ofenzivnu liniju, a među mogućim se pojačanjima spominju Kelechi Iheanacho (Manchester City), Daniel Sturridge (Liverpool) i Shane Long (Southampton). Islandski reprezentativac Gylfi Sigurdsson, koji od 2014. igra za Swansea, velika je, pak, Bilićeva želja za vezni red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo